Ilie Năstase este un personaj controversat când vine vorba de femei. Acesta spune faptul că a avut foarte multe femei la viața lui și că numărul lor este unul chiar impresioanant. Cu toate că acum nu mai este un tinerel, tot duce o viață sentimentală destul de nestatornică.

În momentul de față, Ilie Năstase se află cu cu ultima sa soție, Ioana Simion, cu care a trecut și printr-un divorț de curând. Însă tenismenul este obișnuit cu astfel de proceduri, se pare. De-a lungul timpului, acesta a avut 5 soții și spune că i-au trecut prin pat circa 2500 de femei.

În 1972, Ilie Năstase își unește destinul cu Dominique Grazia, un fotomodel renumit din Belgia. Ilie avea doar 26 de ani pe atunci și avea toată viața înainte. Aceștia au dat naștere unei fetițe pe nume Nathalie Năstase. Relația lor se sfârșește după 10 ani, însă.

Doi ani mai tâzriu, dupe ce Ilie Năstase a pus capăt primei căsătorii, acestia merge în fața altarului din nou. Un alt fotomodel de origine americană pe nume Adelaide Alexandra King îi fură inima tenismenului. Aceștia nu au dat naștere unor copii, însă au înfiat doi pe nume Charlotte și Nicholas. Relația lor s-a finalizat după mai mulți ani, în anul 2002. Copiii au rămas, după separare, la fosta soție a lui Năsatase.

După încă doi ani, Ilie Năstase oferă încă o șansă unei femei pe nume Amalia Teodorescu. Diferența de vârstă de 29 de ani nu a contat, se pare. Din această căsnicie au rezultat 2 fete (Alessia şi Emma Alexandra). Povestea lor de iubire a luat sfârşit după doar 6 ani, iar în 2010, au fost protagnoiştii unui divorţ intens mediatizat. S-a zvonit atunci că cei doi s-au înşelat reciproc, însă aceştia au rămas în relaţii bune, datorită fetelor.

Ilie Năstase vorbește despre femeile pe care le-a avut? Se mândrește că a avut 2500 de femei

Ilie Năstase şi Birgitte Sfât, un mariaj plin de scandaluri

În 2013, fostul tenismen avea să se căsătorească pentru a patra oară, iar acest mariaj avea să fie cel mai zbuciumat dintre toate. Năstase şi-a unit atunci destinul cu Brigitte Sfăt, un fotomodel controversat. Brigitte moştenise un imperiu financiar după moartea fostului soţ, Octavian Sfăt, însă ajunsese să făcă puşcărie la jumătatea anilor 2000, acuzată de complicitate la lipsire de libertate şi tâlbărie, în cazul sechestrării unui manager de club din Austria.

Căsnicia lui Ilie Năstase cu Brigitte Sfât a durat circa 5 ani, dar această perioadă a fost marcată de numeroase certuri, despărţiri şi împăcări. Cei doi chiar s-au bătut pe stradă şi şi-au adresat vorbe dure prin intermediul presei.

În 2019, la 73 de ani, Năstase se căsătorea civil cu Ioana Simion, o femeie cu circa 30 de ani mai tânără decât el. Deşi fostul tenismen părea foarte încântat de această relaţie şi spunea că abia aşteaptă să facă nunta religioasă, Ioana a depus recent actele de divorţ, aparent nemulţumită de comportamentul acestuia.