Ilie Năstase nu mai divorteaza? Dupa ce chiar sotia lui a declarat ca se vor separa, lucrurile par sa ia o noua intorsatura. Cei doi si-au mai dat o sansa si au renuntat pentru moment la divort! Asta o dovedeste chiar poza postata de Ioana in weekend pe retelele de socializare. In imaginea respectiva, ea si Ilie apar zambitori, tinand in brate un bebelus.

Reclamă

Se pare ca Ilie Năstase si Ioana Simion au fost parinti spirituali. Cei doi au crestinat un copil sambata si au tinut sa imortalizeze momentul. Imaginile postate de femeie au starnit controverse, iar nimeni nu mai stie ce se intampla in casnicia celor doi. Extrem de eleganti, nasii au pozat intr-un cuplu fericit. Nici urma de supararile care le intunecau casnicia in trecut!

Reclamă

Botezul micutului Teodor a avut loc la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii din comuna Crucea, județul Constanța. Chiar Ioana Simion a dat detalii despre acest eveniment important din viata lor. „Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru încreștinarea micuțului Teodor!”, a scris tanara in descrierea fotografiilor in care apare alaturi de cei care inca ii este sot, Ilie Năstase. Oare cei doi au depasit obstacolele si vor ajunge sa se cunune si in fata lui Dumnezeu?

Chiar Ioana a anuntat divortul de Ilie Năstase

După ce au aparut pe surse informatii despre divort, chiar Ioana Simion a confirmat zvonul. Aceasta facea in acele momente declaratii incendiare despre relatia dintre ea si Ilie Năstase. Bruneta spunea ca mariajul lor este pe butuci pentru ca nu au parte de comunicare. Si fara comunicare, lucrurile dintre ei nu au cum sa mearga. Ce spunea Ioana Simion despre divortul de Nasty:

„Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume. Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât. Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o”, spunea atunci a cincea soție a lui Ilie Năstase, pentru click.ro.