Ilie Năstae a făcut mărturisiri despre marea împăcare cu Ioana Simion, soția lui. Se pare că tenismenul nu a avut parte de un proces ușor, ci a fost necesar să o convingă de faptul că tot ce au stabilit împreună se va și materializa. Cu toate eforturile pe care le-a depus, Ilie Năstase este foarte mulțumit că munca lui de convingere nu a fost în zadar. Drept dovadă în acest sens, Ioana Simion și-a și retras cererea de divorț.

Iona Simion și-a schimbat radical decizia, se pare. Dacă acum numai câteva luni de zile făcea declarații bombă cu privire la divorțul de Ilie Năstase, cum pare că soarele a început din nou să strălucească pe strada lor, căci aceștia și-au reînceput drumul unul alături de celălalt. La vremea respectivă, cu toții și-au pus fel și fel de întrebări legate de motivul adevărat care a dus la divorț, însă îl aflăm abia acum nu de la ea, ci chiar de la Ilie Năstase.

Ilie Năstase, declarații bombă despre relația cu Ioana Simion

Ilie Năstase nu s-a îndoit nicio clipă de relația pe care o are cu Ioana Simion și a știut întotdeauna faptul că această femeie trebuie să îi fie aproape. În cadrul unui interviu, fostul tenismen a vorbit despre faptul că cei doi au avut o înțelegere, din urma căreia acesta ar fi trebuit să ia atitudine și să facă niște schimbări.

Se pare că înțelegerea dintre cei doi a fost respectată, așa că Ioana Simion a avut în fața sa dovada vie a faptului că fostul său partener de viață mai merită o șansă.

Ilie Năstase, primele declarații după ce s-a împăcat cu Ioana Simion: ”Nu a fost simplu să o conving că voi face ce am convenit împreună”

Mai mult decât atât, Ioana Simion își exprimă dorința de a rămâne alături de Ilie Năstase pentru că simte că nu îl poate lăsa de unul singur și că are nevoie de ea, după cum chiar ea afirma la un moment dat.

”S-a schimbat foarte mult, în bine. Sper să-l țină Dumnezeu așa. Chiar s-a străduit și sunt singură de un lucru, că ține foarte mult la mine. Eu trebuie să recunosc că noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună, în astea 6 luni i-am fost alături”, a spus Ioana Simion.