Ilie Năstase nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Fostul tenismen a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. Dacă data trecută problemele de inimă îi dădeau bătăi de cap, acum, Covidul este cel care îl afectează. Ilie tocmai ce se întorsese din vacanța petrecută alături de Ioana când a primit vestea infectării cu Coronavirus.

Ilie Năstase a dat primele declarații de pe patul de spital

Ilie Năstase a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost considerat ca fiind suspect de Covid. Rezultatul testului a fost pozitiv, astfel că Ilie a necesitat internarea. Se pare că tenismenul a contactat virusul chiar în vacanță, iar când s-a întors acasă, a început să aibă simptome specifice Covidului. Din fericire, Ilie are o formă ușoară a bolii și este în afara oricărui pericol.

„Sunt bine, n-am nicio problemă. Nu știu când m-am infectat. Acum mă simt bine, am medicație și mă simt bine. Tuse am. Sunt vaccinat, dar uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă.”, a spus Ilie Năstase la Antena 3.

Ilie Năstase, primele declarații după ce a fost depistat pozitiv Coronavirus. „Probabil că dacă nu mă vaccinam... ”
Antena 3

Este pentru a doua oară în ultima lună când fostul sportiv ajunge la spital

După ce i-a fost furat business-ul de sub nas de către Ciprian Marica, Ilie Năstase a avut parte de un șoc și a ajuns de urgență la spital. Acesta a început să acuze dureri grave de inimă, moment în care medicii l-au preluat și l-au sfătuit să nu se mai enerveze.

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații.”, a spus Ioana despre starea lui Ilie Năstase.