În ultima perioadă, miliardarul Ilie Năstase şi Ioana au apărut pe paginile principale ale revistelor, din cauza problemelor din căsnicie. Mai nou, se pare că Ilie şi Ioana au uitat de problemele din trecut, iar acum se pregătesc de cununia religioasă.

Reclamă

La începutul acestei săptămâni, cei doi şi-au făcut apariţia împreună, comportându-se ca un cuplu normal, fără probleme.

Reclamă

În general, cei doi se asortează permanent, însă de data aceasta nu s-a mai întâmplat aşa.  „Trebuie să recunosc că venim de la Constanța și nu prea am avut timp să ne asortăm, dar e ok”, a declarat Ioana, pentru Libertatea.

„Vorbim ce culoare să fie cravata, în funcție de cum se îmbracă ea. Ioana are gusturi foarte moderne, adică ce se întâmplă pe piața de modă ea știe. Mai mergem și prin străinătate la magazine, se uită”, a adăugat Ilie.

Potrivit celor doi, perioadele grele din viaţa lor par să se fi terminat, iar acum vor da tot răul uitării. Se pare că nunta religioasă este în plan pentru anul 2020. „Nunta e posibil să fie la vară, încă nu știm exact. Rochia de mireasă îmi doresc să fie clasică, albă clar, cât mai simplă”, a completat Ioana.