Iată ce reacție a avut Ilie Năstase, în urma declarațiilor făcute de fiica sa adoptivă

În urma acuzațiilor aduse de fiica sa Charlotte Năstase, fostul tenismen a ieșit în spațiul public și a făcut primele declarații privind acuzațiilor aduse de tânără. Aceasta a declarat că în ultimii ani relația dintre ea și Ilie Năstase s-ar fi răcit considerabil. 

De asemenea, Charlotte Năstase a menționat că tatăl ei regretă că a adoptat-o. Mai mult decât atât, a mai spus că ar fi îndemnat-o să se sinucidă. La rândul lui, Ilie Năstase a contrazis spusele ei. Iată ce a declarat acesta.

Ilie Năstase: ,,M-am ocupat de ea cât am putut

Afaceristul a declarat că s-a ocupat de creșterea și educația atât a fiicei sale adoptive, cât și a băiatului, de asemenea, adoptat.

,,Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce?

A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț!

Social media

M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America…

Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă!

Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!.”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Antena Stars.

Ce acuzații i-a adus Charlotte Năstase tatălui ei

Fiica adoptivă a declarat că Ilie Năstase s-a îndepărtat de ea și se comportă de parcă nu o mai cunoaște.

„Am locuit în România patru ani, din 1996 până în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris.

social media

Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat!

Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta!

Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase, potrivit click.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!