Ilie Năstase și soția să Ioana Simion au preferat să petreacă această perioada critică la Mamaia, acolo unde fostul sportiv deține un apartament de lux.

Reclamă

Departe de ochii presei și ai lumii în general, cei doi își trăiesc frumoasă poveste de dragoste. Ilie pare că trăiește cu adevărat a două tinerețe alături de frumoasa sa soție, lăsând parcă în urmă scandalurile răsunătoare în care era des implicat alături de fosta să soție, Brigitte Sfat.

Reclamă

Deși s-au căsătorit civil încă de anul trecut, Ilie și Ioana își doresc să facă o nuntă frumoasă la care să îi aibă alături pe cei dragi.

”Vreau să fac nuntă cât mai repede. Nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Can mai exact, veți afla la momentul potrivit.Ne pregătim, mergem mai departe, să scăpăm întâi de acest virus.” a declarat vedeta.

Deși obișnuit să fie în atenția publică, de când este alături de actuala lui soție Ilie pare că este pe deplin împlinit. Liniștea vine după o adevărată telenovelă care s-a desfășurat vreme de câțiva ani în care acesta era implicat alături de fosta să soție.

Detectivi particulari, infidelități, amenințări, certuri și plângeri la poliție sunt doar câteva din aspectele ce le-au umplut viața celor doi în ultimii ani de căsnicie. Deși se amenințau în repetate rânduri unul pe celălat  că vor divorța, de multe ori chiar în cadrul unor emisiuni, până la urmă aceștia și-au făcut curaj și au semnat actele de divorț.

Și fosta soție a lui Ilie Năstase și-a refăcut în prezent viață.Femeia susține că este fericită și că vrea să păstreze doar lucrurile frumoase din căsnicia cu fostul sau soț.