Spre deosebire de actuala soție, Ilie Năstase nu pare deranjat de faptul că una dintre fiicele sale a ajuns pe o platformă destinată adulților. Celebrul tenismen a făcut primele declarații legate de acest subiect. Ce a spus Ilie Năstase despre acțiunile lui Charlotte?

Recent, fiica adoptivă a lui Ilie Năstase și a Alexandrei King, fosta soție a sportivului, a și-a făcut cont pe OnlyFans, un site destinat exclusiv adulților, acolo unde doritorii o pot vedeta, contra unei sume de bani, în ipostaze provocatoare. Charlotte Năstase, în vârstă de 32 de ani, și-a deschis recent contul, iar admiratorii o pot urmări contra sumei de 37 de dolari. Decizia tinerei a revoltat multă lume, însă nu și pe Ilie Năstase.

Celebrul tenismen a făcut primele declarații legate de subiect și nu s-a arătat deranjat de acțiunile fiicei sale. Acesta a mărturisit că nu știa nimic despre acest lucru, însă fiica sa este liberă să facă tot ce vrea.

„Eu sunt eu și fiica mea e ea! Să facă ce vrea! Eu nu am văzut. Eu sunt la Paris, la Roland Garros, îmi văd de treaba mea!”, a declarat Ilie Năstase în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Ilie Năstase a reacționat imediat! Ce spune celebrul tenisman despre faptul că fiica sa a apărut pe o platformă pentru adulți
Social Media

Ioana Năstase: Am rămas șocată

Nu l-a fel de deschisă s-a arătat și Ioana Năstase. Femeia a declarat că a fost luat prin surprindere de acțiunile lui Charlotte și nu înțelege de ce tânăra a luat această decizie, mai ales pentru că nu avea probleme financiare.

„Am rămas șocată, trebuie să recunosc. Asta chiar dacă nu sunt multe care ne mai șochează în ziua de astăzi. Charlotte nu avea probleme cu banii. Tatăl ei, cel puțin de patru ani de când sunt eu cu Ilie, săptămânal îi trimitea bani. Sume foarte rezonabile… El e foarte implicat în creșterea tuturor copiilor pe care îi are.

 Personal nu am cunoscut-o, am vorbit de câteva ori. Îmi pare rău, pentru că am și eu copii. Ferească Dumnezeu, sunt mamă, aș înnebuni! E un șoc pentru un părinte.”, a declarat Ioana Năstase, potrivit fanatik.ro.