Ilie Năstase nu trece prin cea mai bună perioadă a sa. Fostul tenismen a ajuns, din nou, pe mâna medicilor. Dacă data trecută problemele de inimă îi dădeau bătăi de cap, acum, Covidul este cel care îl afectează. Ilie Năstase tocmai ce se întorsese din vacanța petrecută alături de Ioana când a primit vestea infectării cu Coronavirus.

Care este starea de sănătate a lui Ilie Năstase?

Ilie Năstase a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost considerat ca fiind suspect de Covid. Rezultatul testului a fost pozitiv, astfel că Ilie a necesitat internarea. Se pare că tenismenul a contactat virusul chiar în vacanță, iar când s-a întors acasă, a început să aibă simptome specifice Covidului. Din fericire, Ilie Năstase are o formă ușoară a bolii și este în afara oricărui pericol.

„Sunt aici, la spital. Nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc. Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat.”, declara ieri Ilie Năstase pentruFanatik.

Ilie Năstase a ajuns pe mâna medicilor. Fostul tenismen s-a infectat cu Coronavirus. „Nu prea pot să vorbesc”
Digi Sport

Tenismenul a mai ajuns și acum două săptâmâni la spital

După ce i-a fost furat business-ul de sub nas de către Ciprian Marica, Ilie Năstase a avut parte de un șoc și a ajuns de urgență la spital. Acesta a început să acuze dureri grave de inimă, moment în care medicii l-au preluat și l-au sfătuit să nu se mai enerveze.

„Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital. Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații.

L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica i-ar fi preluat afacerea! Nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, dar a înțeles că Marica i-a luat de sub nas afacerea. E șocul vieții sale. El spune că i-a mai semnat lui Marica, în perioada din urmă, ceva acte prin care îl îndrituia să facă ceva plăți în numele său, dar atât și nimic mai mult!”, a declarat Ioana Năstase pentru playsport.ro.