Vedeta a reușit să atragă toată atenția internauților cu ultima postare de pe rețelele de socializare.

Ileana Lazariuc este considerată una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din lumea mondenă. Deși a lăsat deoparte aparițiile publice, preferând discreția, fosta soție a lui Țiriac Jr. iese în evidență de fiecare dată. Fotomodelul a postat pe contul personal de Instagram o imagine răvășitoare de la malul mării. Urmăritorii vedetei nu au stat deloc pe gânduri și i-au transmis numeroase complimente.

La 40 de ani, apariție mai ceva ca la 20!

Ileana Lazariuc a împlinit recent 40 de ani și deși a trecut prin două sarcini, vedeta arată absolut spectaculos. Încă de la vârsta de 15 ani, fiica Anastasiei Lazariuc a debutat pe podiumurile de modă. Cu trăsături aparte, Ileana a avut mereu succes în cariera de fotomodel. La un moment dat însă a pus punct carierei în modelling și s-a îndreptat spre actorie. Ileana are un fizic de invidiat, iar timpul pare că nu și-a pus deloc amprenta asupra ei. Cu un chip lipsit de riduri și o siluetă de invidiat, vedeta arată exact la ca 20 de ani.

S-a lăsat fotografiată la malul mării

Mândră de aspectul ei fizic, Ileana s-a lăsat surprinsă într-o fotografie incendiară. Într-un costum de baie îndrăzneț, cu bustul la vedere, aceasta a reușit să-i pună pe jar pe urmăritorii ei din mediul online.

Sursa foto: Instagram

Cum era de așteptat, fostul fotomodel s-a trezit cu un val de complimente și aprecieri pe Instagram.Cel mai probabil, Ileana se află în vacanța la mare alături de cei doi băieți pe care îi are cu fostul soț. Mariajul ei cu Țiriac Jr. s-a încheiat după 17 ani de conviețuire împreună.

Afaceristul și-a refăcut viața alături de Sorana Cârstea, însă Ileana a preferat să nu se grăbească deloc în acest sens.Recent, au existat zvonuri legate de o posibilă împăcare între cei doi, însă niciunul dintre foștii soți nu a confirmat acest lucru. Mai mult, după divorț, cei doi ar fi rămas doar buni prieteni.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.