La 66 de ani, actorul Tudorel Filimon încearcă să redreseze situația financiară a familiei, greu încercată în ultimii ani.

La 66 de ani, actorul Tudorel Filimon încearcă să redreseze situația financiară a familiei, greu încercată în ultimii ani. Așa cum WOWbiz.ro a scris recent, Drăguța Filimon, soția actorului care l-a interpretat pe Nea Popa în celebrul serial ”La Bloc”, a pierdut, în luna decembrie a anului trecut, un proces cu o societate care acordă credite. Aceasta apare pe lista debitorilor alături de alte trei persoane, pentru un contract de împrumut încheiat în 2017 și neacoperit până azi. Valoarea acestuia este de 18.866,90 lei. Decizia Judecătoriei Cornetu este definitivă, iar la suma datorată se vor adăuga cheltuieli legate de executarea silită.

În trecut, ”Nea Popa” a pierdut o vilă în cartierul Andronache, după ce a încheiat un contract de credit care a avut clauze extrem de severe. Filimon a povestit că a împrumutat 30.000 euro și a ajuns să piardă o casă și două terenuri în Ilfov, practic munca lui de-o viață, asta pentru că societatea de la care împrumutase banii a vândut creanța. ”Eu am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viața, nu-i așa? (…) Am renunțat de curând la țigări, poate o să încep și o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii”, a povestit afectat, la un moment dat, Tudorel Filimon.

În prezent, Tudorel Filimon joacă într-o serie de spectacole, nu ratează nici o colaborare, încercând să acopere nevoia de bani a familiei. Zilele trecute, într-unul dintre rarele momente de respiro, ”Nea Popa” s-a pozat la masă alături de soția lui și de alte rude, internauții observând imediat că soții Filimon par surmenați de lupta continuă pentru un trai mai bun.