A uimit publicul cu vocea sa, în anul 2020. Cu ce se ocupă acum Radu Palaniță

Radu Palaniță este ultimul câștigător al show-ului „Românii au talent”, de la Pro Tv. Datorită vocii și talentul lui, a avut parte de un real succes. Radu este din București, iar meseria de bază pe care o avea era cea de mecanic, atunci când s-a înscris la concurs. Cum s-a schimbat viața lui acum și cu ce se ocupă. 

Din păcate, după succesul de la „Românii au talent”, câștigătorul a trecut printr-un episod dureros. Radu Palaniță a suferit pierderea unei persoane dragi, pierdere care i-a cauzat foarte multă durere. În prezent, Radu se ocupă tot de muzică și are destui fani în mediul online.

Radu Palaniță își continua cariera muzicală

Radu continua să facă ceea ce îi place. Cântă în continuare, iar recent și-a rugat fanii din social media să îl ajute să găsească un nume de scenă. Meseria de bază a lui Radu Palaniță este de mecanic auto. Bărbatul declara că nu are niciun fel de studii muzicale. Și-a descoperit talentul într-un bar de karaoke, ai de atunci continua să meargă cu prietenii și să cânte.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani și jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfărșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea.”, a spus Radu

Radu Palaniță, în doliu. A pierdut o persoană dragă

Captură Facebook

Câștigătorul emisiunii „Românii au talent” și-a pierdut tatăl. După ce a câștigat marele premiu, Radu Palaniță a trecut printr-un moment dureros. În urmă cu un an s-a bucurat enorm de reușita lui. Fericirea nu a durat prea mult însă, pentru că, din păcate, tatăl său s-a stins din viață. Radu a făcut anunțul trist pe pagina sa de Facebook.

„Scriu aceste rânduri, doar pentru a vă spune să fiți cât mai aproape de cei dragi vouă. Azi îi avem alături, dar ziua de mâine nu ne este promisă. Azi, mi-am pierdut tatăl și odată cu el și o mare parte din mine …” sunt rândurile scrise de Radu Palaniță pe pagina sa de Facebook.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!