Jusin Timberlake a avut până acum o viață personală foarte liniștită. El este căsătorit cu actrița Jessica Biel de peste 7 ani. Cei doi s-au căsătorit în secret în anul 2012, în timpul unei călătorii în Italia.

Paradisul căsniciei pare că se destramă. Zilele acestea, Justin a fost surpins în New Orleans, Louisiana alături de o altă femeie, cu care era foarte apropiat.

Dama cu care a fost surpins este actrița Alisha Wainwright, iar cei doi au fost singuri într-un pub, fiind foarte apropiați. Pe lângă faptul că se țineau de mână, de-a lungul serii au existat și alte atingeri între ei, cum ar fi  faptul că Alisha îi ținea mâna pe genunchii lui. Nu se țineau de mână și nici nu s-au sărutat, însă martorii au povestit că exista o legătură foarte strânsă între ei.

Explicația acestei întâlniri a venit din partea unui reprezentat al Alishei, care a ținut să clarifice aceste evenimente. Cei doi sunt împreună protagoniștii unui film, iar personajele lor sunt într-o relație. Acesta a ținut să specifice faptul că între Alisha și Justin nu există altceva decât o simplă relație profesională și de colegialitate.

Filmul despre care se vorbește mai sus se numește  „Palmer” și este o producție care aparține regizorului Fisher Stevens . Justin interpretează personajul principal, un bărbat care tocmai a fost eliberat din închisoare și decide să se întoarcă în orașul său natal.