Reclamă
Reclamă

IGPR a anunțat deschiderea unui concurs pentru ocuparea a 1.053 de posturi de ofițeri de poliție, cu termen limită pentru înscrierea online până pe 5 iulie, ora 16:00.

„Poliția Română scoate la concurs 1.053 de posturi de ofițeri de poliție, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenților în corpul ofițerilor, precum și 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă. Înscrierile se fac online, până la data de 5 iulie a.c., ora 16:00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente”, a anunțat IGPR, potrivit News.ro.

Posturile scoase la concurs acoperă multiple specialități, între care se numără: acțiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, cercetarea și prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare și relații publice, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecția animalelor, protecția martorilor, psihosociologie, relații cu publicul, relații internaționale, resurse umane, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate, transporturi, reținere și arestare preventivă și învățământ.

Reclamă

Proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică pentru candidații înscriși la specializările acțiuni speciale, informare și relații publice, operațiuni speciale, pregătire profesională și relații internaționale, se va desfășura pe 20 iulie. Proba scrisă, de tip test grilă, pentru aceleași specializări, va avea loc pe 27 iulie.

IGPR a subliniat importanța respectării termenului limită pentru înscrierea online, menționând că dosarul de înscriere trebuie să fie complet până pe 5 iulie, ora 16:00. Nicio documentație suplimentară nu va fi acceptată după această dată.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro