Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru este cunoscut pentru sfaturile și învățăturile pe care le oferă românilor. 

Lidia Fecioru oferă sfaturi de valoare oamenilor, atât din punct de vedere financiar, cât și pentru sănătatea fizică sau psihică. Potrivit acesteia, există un truc care ne ajută să ne dăm seama ce probleme de sănătate avem, în maxim 10 minute. 

Este un test simplu, pe care cu toții îl putem face, în orice moment al zilei. Acesta ne poate identifica dacă suferim sau nu de vreo afecțiune, în 10 minute. Cei care vor să afle dacă se confruntă cu vreo problemă de sănătate trebuie să aibă la îndemână o lingură și o pungă. Totuși, spune Fecioru, acesta nu este un mod în care trebuie să ne punem singuri diagnostice. Este un test de care trebuie să ținem cont și să ne trimită la medic. 

Cum poți afla ce probleme de sănătate ai în 10 minute

Așadar, tot ce trebuie să facem este să ținem o lingură în gură și să încercă să lăsăm pe ea cât mai multă salivă. Ulterior, punem lingura într-o pungă de plastic sigilată și o ținem 10 minute la soare ori la o lampă.  

În funcție de culoarea sau de mirosul care apare ne putem da seama dacă suferim de vreo afecțiune sau nu. Dacă lingura este uscată iar saliva s-a uscat pe ea, nu există nicio problemă de sănătate, înseamnă că suntem sănătoși. Pe de altă parte, dacă există un miros tăios, acid, înseamnă că avem probleme cu organele interioare, intestine, stomac etc. 

Colaj Substantial

De asemenea, dacă este un miros dulceag, înseamnă că poate fi o problemă a diabetului. În același timp, dacă există un miros de amoniac, înseamnă că avem probleme cu rinichii. La fel, dacă avem probleme cu rinichii, apare o pată portocalie pe lingură.  În același timp, dacă pe lingură s-a format un fel de ciupercă din saliva noastră, de culoare galbenă, atunci avem probleme cu glanda tiroidă sau cu fierea.  

Lidia Fecioru: Nu trebuie să ne punem singuri diagnostice

„Dacă simţim că nu e în regulă mirosul nostru din gură, dacă ni se pare nouă că ceva nu e cum trebuie, e indicat să vedem ce probleme avem”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la Antena 3. 

Este foarte important de precizat că nu trebuie să ne autovindecăm și să ne administrăm singuri medicamentele, în funcție de ceea ce apare pe lingură. Acest test poate fi considerat un semnal de alarmă care să ne trimită la specialiști.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.