Este unul dintre cei mai de succes fotbaliști, însă drumul lui a fost presărat cu multe piedici. Eric de Oliveira, poveste de viață uimitoare

Eric de Oliveira este unul dintre cei mai buni fotbaliști. Are o carieră de succes în domeniul pe care și l-a dorit de mic copil. Deși inițial mama sa nu a fost de acord ca jucătorul să își urmeze visul, pasiunea și munca lui l-au ajutat să ajungă pe culmi înalte. 

Jucătorul de fotbal are o poveste de viață emoționantă. La doar opt luni de zile a fost abandonat de tată, iar mama lui s-a chinuit cu greu să îl crească. În momentul în care a aflat de pasiunea lui pentru sport, aceasta l-a bătut. Același lucru s-a întâmplat și în momentul în care a aflat că a început antrenamentele.

Eric de Oliveira: ,,Eu am fugit pe geam și am mers acolo și restul e istorie”

Fotbalistul a povestit că mama s-a i-a aplicat prima corecție în momentul în care a auzit de planul lui. Totul s-a întâmplat din cauza lipsei condițiilor și a faptului că, financiar, nu își permitea să îi plătească antrenamentele. Dorința lui l-a determinat să fugă pe geam, iar acum este un fotbalist celebru.

social media

„Când am scos vorba, mama deja m-a bătut (…) pentru că nu avea ea condiții. Nu dădeau bursă 100%, era 25%, 50%. (…)

Mama se uita la telenovele mexicane la ora 3 și la ora 4 erau antrenamentele. Când am văzut că doremea, eu am fugit pe geam și am mers acolo și restul e istorie. (…)

Acest director a venit cu mine acasă și tot se ruga de mama (…) mama a zis că nu putea să plătească, el a insistat că îi face reducere. După ce a plecat, am mai luat o bătaie. ”, a povestit Eric de Oliveira, potrivit antenastars.ro.

Cum a reușit jucătorul să ajungă în România

Eric de Oliveira a povestit cum a ajuns în România. Iată declarația acestuia.

„Aveam un precontract în Austria (…) Trei persoane din Mediaș care făceau parte din cadrul clubului sportiv Gaz Metan s-au dus să caute jucători și așa am ajuns aici.”, a explicat jucătorul, potrivit sursei menționate anterior.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!