Iasmina Hill, pe numele ei întreg Iasmina Milutinovici-Hill trăieste o frumoasă poveste de dragoste cu administratorul Statuii Libertății, Bradford Aaron Hill. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 7 ani. Împreună au doi copii, Michael și David. De curând, aceștia au fost în România cu întreaga familie pentru sărbătorirea unui botez.

Iasmina și restul familiei ei au contractat virusul Covid-19 și au avut de suferit momente cumplite. Aceștia nu s-au așteptat ca virusul să se manifeste atât de rău.

Iasmina Hill și familia sa au fost infectați cu coronavirus

Femeia a declarat că s-a panicat în momentul în care s-au îmbolnăvit și că nu se aștepta să treacă printr-o perioadă atât de dificilă.

„Nu mă așteptam să ne lovească așa. Ne-a lovit pe toți. Ultimele două săptămâni au fost destul de grele. A luat și cel mic de șase luni și nu îi mai scădea febra. Eu am avut doar dureri de corp, am fost proaspăt vaccinată. În final, a luat și tata, l-am trimis la un hotel, pentru a scăpa, dar nu a scăpat. Mama și copiii au avut cele mai rele simptome.

Acum sunt bine cei mici, Brad a fost panicat pentru noi. Eu m-am panicat foarte tare în momentul în care David a făcut febră și nu îi scădea nicicum și a doua oară când a vărsat Michael, niciodată nu a vărsat în halul ăsta. Mi-aș fi dorit să fiu eu în locul lor” , a declarat aceasta la Antena Stars.

 Iasmina Hill și familia ei au trecut prin momente groaznice. Aceștia s-au infectat cu Covid-19: “Nu mă așteptam să ne lovească așa”
social media

Familia s-a întors astăzi înapoi în SUA

Iasmina și Aaron Hill s-au întors chiar astăzi, pe 24 ianuarie în Statele Unite, după ce au petrecut 2 luni în România.

„Am plecat cu Work & Travel, la master. Am avut un scop, să rămân acolo, am fost îndrăgostită de Manhattan. Am ales orașul New York pentru că mi s-a spus că pot lucra la Statuia Libertății. M-am dus și asta a fost”, a declarat Iasmina în urmă cu puțin timp.