Pentru următoarele 12 ore, meteorologii anunţă vreme rece pentru cea mai mare parte a ţării. Temperaturile vor varia între -6 şi 3 grade Celsius. În toate regiunile ţării, presiunea atmosferică este în creştere accentuată, iar în cea de-a doua parte a nopţii vor exista condiţii mixte de ploi, lapoviţă şi ninsoare, urmate de îngheţ şi ceaţă spre primele ore ale dimineţii de 30 ianuarie.

În Dobrogea, vremea se menţine închisă în această noapte, iar temperaturile vor varia între -1 şi 2 garde Celsius. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Predominant vor exista codniţii de ploaie în această regiune.

Cea mai caldă temperatură pentru această noapte se înregistrează în Oltenia. Aici, temperaturile minime ating oragul de -3 grade Celsius, iar maximele ajung până la 3 grade. Cerul rămâne temporar noros, cu condiţii de ploaie în sudul regiunii.

În Transilvania, vremea se menţine închisă, aici fiind înregistrate cele mai reci temperaturi din România. Termometrele vor înregistra valori cuprinse între -6 şi -1 grad Celsius. Local, vor exista condiţii de ninsoare, iar vântul va sufla destul de slab.

În Banat şi Crişana, temperaturile pentru următoarele 12 ore se vor încadra între – 3 şi 1 grad Celsius. Cerul va fi mai mult noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Pe parcursul nopţii vor exista condiţii de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, cu intensificări puternice în a doua parte a intervalului menţionat.

În Maramureş va rămâne vremea destul de închisă, cu temperaturi ce variază între -2 şi -1 grad Celsius. Cerul este destul de înnorat în această regiune şi vor exista condiţii de ninsoare pe arii extinse.

În Moldova, cerul va fi variabil în această noapte, mai mult noros. Vântul va sufla destul de slab, iar temperaturile se vor încadra între -4 şi 1 grad Celsius.

În regiunea Munteniei, temperaturile sunt la fel ca în Moldova. Aici, cerul rămâne temporar noros, iar predominant vor exista condiţii de ploaie, cu precădere în sud.