Greii fotbalului european și-l dipută pe unul dintre cei mai talentați tineri jucători români ai momentului. Este vorba despre Ianis Hagi, tânărul pentru care tot mai multe echipe îi fac oferte tatălui său, Gică Hagi.

Reclamă

Dacă la începutul săptămânii, internaționalul era disputat de Glasgow Rangers și Lazio Roma, iar presa spune că deja ar fi bătut palma cu scoțienii, acum o nouă ofertă este luată în calcul.

Revista spaniolă Don Balon scrie că Ianis Hagi a intrat în atenția celor de la Real Madrid și ar putea ajunge la clubul spaniol, după prestațiile bune avute.

„Sosirea lui în echipa condusă de Florentino Perez ar putea fi riscantă, având în vedere vârsta sa de 21 de ani, însă Zinedine Zidane și-a dat deja acordul pentru transfer”, notează publicația spaniolă.

Se pare că președintele grupării Real Madrid ar fi luat deja legătura cu românul și i-ar fi comunicat că echipa sa este dispusă să plătească 10 milioane de euro pentru el.

În prezent, Ianis Hagi este legitimat la clubul belgian Genk, însă activează la Glasgow Rangers sub formă de împrumut.

Tatăl jucătorului, Gică Hagi, declara în urmă cu două zile, pentru Digisport că fiul său nu duce lipsă de oferte, întrucât a evoluat foarte bine, la toate echipele unde a jucat și că încă nu a fost luată o decizie, în privința viitorului lui Ianis.

„Să fim serioși, vorbim despre jucătorul numărul unu din România, așa că în mod sigur nu duce lipsă de oferte. S-a spus că nu a avut succes în ultima perioadă, dar nu este așa. A jucat în Champions League cu echipa Genk și a participat la meciurile României din preliminariile Campionatului European. S-a transferat în Scoția unde a jucat bine și în campionat, și în Europa League.” a spus Gică Hagi.

Ianis Hagi s-a făcut remarcat cu evoluțiile sale din Europa League, unde a înscris două goluri în trei partide.