Iancu Sterp și Emy s-au despărțit în lacrimi la Survivor România, după ce faimoasa a părăsit competiția. Cei doi s-au îmbrățișat puternic la final și au promis că se vor revedea acasă. Relația dintre cei doi concurenți a fost una extrem de complicată: ba s-au înțeles, ba nu. S-au certat de multe ori, dar au și petrecut multe momente împreună.

Situația dintre cei doi a fost comentată de toată lumea, fie că a fost vorba despre membrii familiei ei, de presă, de oamenii de acasă sau de concurenți. Dar numai ei știu ce este cu adevărat în sufletul lor. La un moment dat, Emy chiar a afirmat că s-a simțit șantajată emoțional, de cel pentru care începuse să simtă ceva. Iancu Sterp și Emy nu au format un cuplu, deși ea îl place foarte mult. Iancu are o iubită acasă, altfel probabil situația ar fi fost diferită.

Ce declara faimoasa zilele trecute?

”Ce nu știți voi e că eu am fost șantajată emoțional de Iancu, cel mai sincer băiat. M-am simțit folosită ca un șervețel umed sau uscat. E groaznic să te simți așa, oamenii nu ar trebui folosiți, nu suntem obiecte, suntem suflete, dar asta e….”, a declarat Emy.

Chiar dacă a negat faptul că o place, s-a atașat de ea. Acest lucru l-a dat de gol seara trecută, când nu putut să o voteze pe Emy și a și specificat faptul că nu poate face asta. El a ales să îl voteze pe Cezar, ca să o protejeze pe faimoasă. A fost un gest extrem de drăguț din partea lui să facă acest lucru. Cu toate astea, a fost nominalizată de alte persone și la un vot în fața publicului, alături de Cezar și Elena, a fost eliminată.

”Cu Emy, am o relație specială, nu o pot vota niciodată”, a comentat războinicul.

În momentul în care a aflat decizia celor de acasă, faimoasa, a început să plângă.  „Vreau să mulțumesc din tot sufletul pentru oportunitatea asta pentru că datorită acestei emisiuni m-am schimbat enorm. Am realizat foarte multe chestii, am evoluat foarte mult, cum nu aș fi făcut-o vreodată. Plec de aici același om, cu aceleași principii, dar schimbat ca mentalitate, foarte mult. Simt că m-am maturizat.”, a spus Emy

”Alupei, ești tare, capul sus, că mai este puțin și ne vedem!”, i-a spus Iancu faimoasei.