Iancu Sterp se întoarce la sporturile de contact.

Iancu Sterp, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” se întoarce în lumea sportului de contact, după o perioadă de pauză.

Iancu a fost pentru o perioadă fotbalist al unei echipe din liga a IV-a, dar a renunțat și s-a axat pe sporturile de contact, iar MMA-ul este preferatul său. Fostul concurent de la „Puterea dragostei” se antrenează contant pentru a fi cel mai bun în ring.

La cinci luni după ce l-a făcut KO, într-o partidă memorabilă, pe fostul coleg de platou Ricardo Filip, Iancu Sterp revine în lumea sporturilor de contact. Victoria spectaculoasă în meciul cu Ricardo Filip i-a dat încrede lui Iancu Sterp. Fostul concurent de la “Puterea dragostei” și-a propus să facă o nouă figură de zile mari, în lumea sporturilor de contact.

Fratele lui Culiță va urca din nou în cușca de MMA, în cadrul galei “RXF SUPERSTAR EDITION”, eveniment susținut de Las Vegas România și Betone.
În partida care se anunță una extrem de incendiară, Iancu Sterp îl va întâlni pe tiktoker-ul Ovidiu Neveu.
Cel mai așteptat eveniment al anului în lumea sporturilor de contact și nu numai, “RXF SUPERSTAR EDITION”, eveniment susținut de Las Vegas România și Betone, va fi transmis, în exclusivitate, pe platforma RXF.RO.

Social Media

Iancu Sterp despre meciul cu Ricardo Filip

Iancu Sterp a vorbit despre meciul pe care l-a avut cu Ricardo Filip. Acesta a avut o tactică diferită față de adversar și anume punerea sa la sol în timp cât mai scurt. Își dorește să continue în acest sport.

„Eu cred că și el, la fel ca și mine, a avut o tactică de meci, care s-a bazat pe picioare. El este și foarte înalt. În meci a încercat de foarte multe ori să mă lovească cu piciorul. Tactica mea a fost aceea să îl duc la sol, să nu stau foarte mult cu el în picioare. Eu mi-am propus să mai continui un pic în domeniul ăsta, de mic am fost pasionat de lupte, de MMA. O să mai continui puțin în domeniul ăsta. Veți vedea că nu a fost doar o întâmplare că am câștigat. ”, a spus vedeta după obținerea victoriei.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.