„Am început cu stângul mutarea asta la Timișoara. Dar nu-i nimic, cum a zis și Denisa, dacă începem cu stângul, terminăm cu dreptul.”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Iancu Sterp și-a oficializat relația cu Denisa Coțolan. Cei doi formează un cuplu de ceva tip și își poartă o dragoste puternică încă din vreme liceului, chiar dacă unu au fost împreună. Acum, cei doi au decis să pornească pe același drum și s-au mutat împreună. Însă, prima zi a fost începută cu stângul. Ce au pățit cei doi?

Iancu Sterp și Denisa formează un cuplu frumos, iar relația celor doi se arată promițătoare. Aceștia au decis să acorde o șansă reală iubirii pe care și-o poarte de ceva timp. Cum lucrurile au mers bine, cei doi au decis să se mute împreună. Aceștia locuiesc acum în Timișoara, acolo unde Denisa studiază.

Deși au fost foarte încântați de ideea de a locui împreună, se pare că prima zi a început cu stângul. Iancu le-a povestit internauților cum a decurs prima zi și cum s-au ales cu o amendă.

Iancu Sterp: Noi ne-am mutat împreună, după cum se vede. Bine, când pot și eu mai merg și pe acasă. Mai am treabă și pe acasă, așa că stau și eu cu ea cât pot aici. Și am venit cu mașina mea de data asta și ce credeți? Eu m-am trezit mai după ea. Că eu nu sunt la școală și primesc poza asta de când m-am trezit. Că a blocat niște bătrâni, a parcat în poartă: Dacă o cunoaște cineva, să-i zică să vină să mute mașina, nu putem ieși de o oră din curte. Era să o ridice (n.r. mașina), așa-i?

Denisa: Da, era și poliția acolo. Dar am scăpat.

Iancu Sterp: Dar ai primit amendă, așa-i?

Denisa: Am primit.

Iancu Sterp: Am început cu stângul mutarea asta la Timișoara. Dar nu-i nimic, cum a zis și Denisa, dacă începem cu stângul, terminăm cu dreptul.

(CITEȘTE ȘI: Albu Philip îi declară război lui Iancu Sterp! Fostul concurent de la „Puterea dragostei” îl subestimează pe vlogger)

Iancu Sterp a făcut următorul pas în relație, însă a început cu stângul! Ce i s-a întâmplat acestuia
Social media

Cum a început poveste de dragoste dintre cei doi

Se pare că la fel ca și în cazul lui Culiță și al Danielei, Iancu și Denisa se cunoșteau și se plăceau încă din liceu. Cei doi chiar au fost împreună pentru o perioadă, însă mai apoi viața i-a dus în alte direcții. Dar tânărul nu a putut să și-o scoată din cap, așa că în cele din urmă au ajuns iar împreună. Au decis ca de această dată să înceapă o dragoste matură și speră că totul o să fie bine.

„E poveste lungă. Povestea noastră e de opt ani. Numai că nu ne știa nimeni, nu eram la TV. E din liceu, eu eram în clasa a X-a, ea a IX-a, eram mai copii. Am fost atunci împreună, eram mai necopți la minte. După care am luat-o pe drumuri un pic separate. Dar uite, dacă dragostea este adevărată și mare, până la urmă ne-am intersectat și suntem împreună acum. A fost singura fată de care am fost îndrăgostit. Pe care am iubit-o și de aia niciodată nu mi-am putut lua gândul de la ea.

În perioada asta de 7-8 ani cât nu am avut relație, noi ne-am mai dat câte un mesaj. Am mai vorbit pe ici, pe colo, aveam scânteia aia. Iar acum ne-am mai maturizat și am decis să fim fericiți. Acum suntem bine. A venit din partea amândurora și natural. Acum vrem să recuperăm timpul pe care l-am pierdut.”, a declarat Iancu Sterp, potrivit WOWbiz.ro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.