Iancu Sterp a avut o mare surpriză, când iubita lui a părăsit România. Toate acestea s-au întâmplat la o zi după finala “Survivor România. Se pare că Iancu Sterp și frumoasa lui iubită au fost nevoiți să se despartă. Din fericire, această despărțire nu este una definitivă, ci una provizorie. Oricât de mult și-ar fi dorit fostul concurent de la Survivor să stea mai mult alături de iubita lui…nu a avut de ales.

El a fost nevoit să se întoarcă acasă la Hațeg, chiar dacă ar fi vrut să recupereze timpul pierdut. A stat foarte mult timp departe de Denisa în Republica Dominicană, dar se pare că va mai sta așa o perioadă. Din câte au spus apropiații, Iancu avea de o serie de probleme la stâna familiei; deși își mai dorea să petreacă o perioadă în compania iubitei sale,Denisa, planurile lor au fost date complet peste cap.

Iancu Sterp a avut o problemă și a fost și el nevoit să plece din București

Înainte de a ajunge în București, pentru a participa la ceremonia de premiere a show-ului de la Kanal D, concurentul a petrecut câteva zile frumoase alături de iubita lui, Denisa, dar și împreună cu rudele sale. Apoi, nu a avut de ales și a mers să rezolve probleme de acasă. Pentru el familia înseamn foarte mult, așa că a mers să îi ajute.

“În primul rând, mă bucur din toată inima că am ajuns în finală, mi-am îndeplinit scopul cu care am ajuns aici, în Republica Dominicană, am jucat frumos, am ajuns unde trebuie și mereu am lăsat, zic eu, faptele să vorbească pentru mine și nu vorbele. Și de asta am ajuns până aici. Mulțumesc din suflet și publicului care m-a susținut când a fost nevoie și nu am fost eliminat din competiție. Nici nu știu ce să mai zic, nu îmi mai găsesc gândurile, cuvintele. Sper din tot sufletul că mi-am făcut frații mândri. Îi iubesc din toată inima, pe mama mea o iubesc din toată inima, pe tatăl meu, pe iubita mea. Sper din tot sufletul că sunt mândri de mine pentru că eu cred că am făcut ce trebuie în această competite și de asta am ajuns până aici”, a declarat tânărul în timpul ultimului consiliu.