Iancu și Culiță Sterp au fost la un pas de moarte acum câțiva ani. Nu multă lume știe faptul că au trecut printr-o tragedie, pe care probabil nu o vor uita toată viața. În urmă cu câțiva ani, cei doi au avut un accident de mașină în urma căruia puteau să moară. Cei doi frați sunt iubiți de publicul din România, dar nu toți știau despre accident.

Reclamă

Abia acum, la multă vreme de la accident, Culiță Sterp a făcut dezvăluiri uluitoare. Iancu și Culiță Sterp puteau să nu mai fie acum printre noi. O singură clipă de neatenție era să îi coste viața pe doi dintre cei mai îndrăgiți bărbați din țara noastră. Au avut noroc, din fericire, iar acum sunt bine și fac furori. Culiță prin intermediul pieselor pe care le scoate și care rup trending-ul din România; iar Iancu la Survivor România, unde s-a dovedit a fi unul dintre preferații publicului.

Ce le-a povestit cântărețul fanilor?

Cel care a vorbit despre unul dintre cele mai grele și urâte momente din viața lor, a fost chiar Culiță. Cântărețul este de părere că au avut mare noroc că mai trăiesc. Iancu și Culiță Sterp  veneau de la mare împreună cu familia. Culiță era cel care conducea microbuzul familiei. La un moment dat, l-a luat somnul și a pierdut controlul automobilului. Dumnezeu, însă, a fost de partea lor și i-a ținut în viață. Acum sunt niște bărbați în toată firea, au un succes imens și  se bucură pentru fiecare reușită. Culiță scoate tot timpul muzică nou, iar recent a făcut chiar și o colaborare cu Jador, pe care fanii au iubit-o din prima.

„Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar la 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață.”, a povestit Culiță Sterp.