Regina Rene King este o actriță și regizoare americană. De-a lungul timpului, aceasta a primit o mulțime de premii. În anul 2019, revista Time a numit-o una dintre cele mai influente personalități din lume.

De curând, aceasta a trecut printr-o tragedie cumplită. Fiul ei de numai 26 de ani, s-a sinucis. Celebra actriță a fost nevoită să confirme tragicul eveniment pentru publicația People.

Regina King, sfâșiată de durere în urma decesului fiului ei

Ian Alexander Jr. împlinise 26 de ani chiar miercuri, pe 19 ianuarie. Mama acestuia, Regina King trece prin clipe devastatoare. Actrița de la Hollywood susține că această tragedie a pus la pământ, atât pe ea cât și pe restul familiei. Nimeni nu se aștepta la gestul băiatului. De asemenea, celebra artistă l-a descris pe fiul ei ca fiind un om căruia îi păsa foarte mult de oamenii din jur.

„Familia noastră este devastată la cel mai profund nivel din cauza pierderii lui Ian. El este o lumină atât de strălucitoare, caruia i-a păsat atât de mult de fericirea altora. Familia noastră cere considerație și respect în această perioadă. Vă mulțumesc!” , a declarat Regina King pentru People.

Ian Alexander Junior, fiul Reginei King a decedat. Tânarul s-a sinucis la 26 de ani
social media

Actrița a avut o relație minunată cu fiul ei

Alexander Ian a fost singurul copil al celebrei actrițe. Acesta a apărut pe lume în urma relației actriței cu Ian Alexander Sr. Se știe că fiul acestora a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, acesta fiind un DJ și producător muzical renumit. Chiar dacă a avut o carieră de succes, actrița a declarat în urmă cu ceva timp, că cea mai mare realizare a ei este fiul său.

Aceasta s-a despărțit de producătorul muzical în 2007. Pe acea vreme, artista a dezvăluit că nu este tocmai ușor să-și crească copilul de una singură, însă iubirea pentru fiul ei a ținut-o puternică. În plus, ea și Alexander Jr. s-au înțeles de minune. Tânărul i-a fost alături mamei lui în majoritatea situațiilor și a însoțit-o la o mulțime de evenimente.