Sunt circa doi ani de când Mihaela Borcea trăiește o poveste de dragoste înfloritoare cu Sorin Rap, care i-a devenit din angajat iubit. Fosta soție a lui Cristi Borcea iubește din nou la 50 de ani și este fericită, deși relația sa actuală nu a fost ferită de bârfe și scandal.

Reclamă

Mihaela Borcea a divorțat de celebrul Cristi Borcea în 2011, însă viața ei de după separare nu a fost la fel de picantă precum cea a fostului soț, pe care o cunoaștem cu toții. De circa doi ani, însă, femeia de afaceri trăiește o poveste de dragoste și pare mai fericită ca niciodată.

Alesul Mihaelei Borcea este Sorin Rap, un fost polițist, angajat de încredere al fostei soții a acționarului de la Dinamo. Bărbatul lucrează cu aceasta de multă vreme, dar abia de doi ani s-a aflat de povestea lor de dragoste. Nu se știe exact când a început totul, cert este că cei doi se iubesc foarte tare. În noaptea dintre ani, cuplul a postat pe Facebook o fotografie din care este evident că relația merge ca pe roate.

Reclamă

Cei doi au rămas împreună în ciuda faptului că povestea lor de iubire nu a fost una tocmai ușoară. Fosta soție a lui Sorin Rap a acuzat-o pe Mihaela Borcea public că acesata este motivul destrămării căsniciei sale, însă la vremea aceea femeia de afaceri a negat acuzațiile.