Jador a început să aibă din ce în ce mai multe cântări, prin toată țara. Seara trecută, artistul a avut un spectacol în Constanța, unde s-a simțit de minune lucru care se poate observa și în Story-urile pe care le-a postat pe Instagram. În timp ce el se bucura de eveniment alături de cei prezenți, mașina i-a fost prădată de hoți.

Jador, prădat de hoți

Imediat după terminarea concertului, Jador a vrut să plece de la locație, dar a remacat că hoții nu au stat degeaba în timp ce el cânta, ci i-au spart geamul de la mașină, iar mai apoi i-au furat portofelul. În urma celor întâmplate, Jador i-a rugat pe cei care i-au luat bunurile să păstreze banii și să ducă buletinul într-o secție de poliție.

Un prieten de-ai lui a făcut și el un apel pe Instagram rugându-i pe vinovați să le dea buletinul lui Jador, pentru că trebuie să plece în afara țării și au mare, mare nevoie de el. Rămâne de văzut dacă manelistul îl va recupera sau nu, dar cu siguranță își va ține fanii pe Instagram la curent.

 

„Te duci la spectacol și uite oamenii ce fac la mașină. Nu mai avem geamuri. Mi-a luat portofelul din mașină. Te rog frumos ia banii și golește-l și du portofelul, aruncă-l la o secție de poliție, trimite-l, fă ceva ca să fie bine”, a mărturisit Jador, pe Instagram.

 

„Care ai furat banii, cine ești tu să fii sănătos, dar adu-ne portofelul, avem plecări, ne trebuie buletinul”,a spus un prieten de-ai artistului, după tot ce s-a întâmplat.