Hotelul în care ai cheltui o avere! Locația este placată cu aur!

Hotelul categorisit că unul dintre cele mai scumpe din lume, este primul placat cu aur. Interioarele generoase și finisajele de lux fac din locație un adevărat colț de răi. Cei care vor să petreacă o noapte aici trebuie să își pună serios conturile la bătaie.

Hotelul ”din aur”

Hotelul placat cu aur poartă titulatura de Golden Lake și este situat în districtul Ba Dinh din Hanoi. Locația est una dintre cele mai extravagante că somptuozitate. Aurul tronează pe toți pereții clădiri, iar mobilierul de lux creează o ambianța desprinsă din povești.Dacă v-ați întrebat vreodată cum trăiesc ce camere de hotel aleg cei mai bogați aomeni din lume, ei bine aici este răspunsul. Inclusiv băile și componentele sanitare sunt placate cu aur.

 

 

Hotelul este destinat în general oamenilor de afaceri. Poate fi însă o opțiune ideală și pentru un cuplu care își dorește câteva momente speciale. Pereții și mobilă din cadrul locației sunt complet placate cu aur de 24 de k. Pe lângă aceste facilități, turiștii se pot relaxa la piscină de pe acoperiș.

50.000 de dolari pe noapte

Hotelul Four Seasons din New York face parte din aceeași categorie exclusivistă. apartamentul regal situal la etajul 56 oferă o panorama impresionanata asupra orașului. Cei care își doresc să stea aici trebuie să pună la bătaie fabuloasă suma de 50.000 de dolari.Și în acest caz pereții și obiectele de mobiliersunt placate cu aur și perle de 22 de karate.  O locație splendidă de lux putem regăsi și mai aproape de România, în Grecia. Vila de 4.400 de metri pătraţi este situată la Grand Resort Lagonissi, la malul mării, în Atena. Spaţiul de cazare include facilităţi precum podele încălzite, băi de marmură, o zonă privată de masaj, o grădină privată de 7000 de metri pătraţi. Există, de asemenea, două piscine private încălzite şi o parcare exterioară. Cost: 50.000 de dolari pe noapte

Un oficial BNR deschide Cutia Pandorei! Pensiile românilor sunt în mare pericol

Cum arată casa unde a copilărit Vulpița? Provine dintr-o familie săracă