Un gest caritabil remarcabil a fost anunțat de către hotelul Gran Plaza din Ljubljana, care a decis să scoată la licitație patul în care a dormit celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo.

Evenimentul este programat pentru sfârșitul lunii aprilie, iar suma inițială a licitației este stabilită la 5.000 de euro. Scopul acestei inițiative este strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile, conform anunțului făcut de hotel.

Vizita lui Ronaldo în capitala Sloveniei s-a bucurat de o atenție deosebită, deschizând calea către ceea ce presa a numit ‘Ronaldomania’. Numeroși fani ai fotbalistului au încercat să se apropie de el pentru a obține un autograf sau o fotografie, însă vedeta a evitat aceste încercări și a părăsit Slovenia scurt timp după meciul amical desfășurat pe 26 martie, în care echipa slovenă a învins cu 2-0.

Iniciativa hotelului vine în urma popularității imense de care se bucură Ronaldo, considerând că această licitație va atrage atenția și va sprijini cauze caritabile prin fondurile adunate. Anunțul licitației a generat interes atât printre fanii fotbalistului, cât și printre cei pasionați de acțiuni filantropice.