Berbec

Pentru nativii acestui semn nevoia de a petrece cat mai mult timp singuri este tot mai mare. Scopul acestei nevoi este de a medita, de a-și organiza mai bine programul și a se reconecta la propria persoană. Însă asta se schimbă spre sfârșitul săptămânii când energia este regăsită și astfel vor petrece timp cu prietenii.

Reclamă

Taur

Taurii nu duc lipsă de imaginație întreaga săptămână și asta nu poate decât să le fie de ajutor atât pe plan profesional cât și pe cel personal. Plus că în această săptămână s-ar putea să cunoască și o persoană interesantă.

Gemeni

Cei aflați sub acest semn zodiacul vor petrece timpul cu persoana iubita, reușind să treacă la un alt nivel cu aceasta. Discuțiile oneste, purtate cu privire la modul fiecăruia de a se simți, ajută relația de cuplu.

Rac

Racii se concentrează pe partea intelectuală în această perioadă. Dorința lor este să acumuleze cât mai multe informații diverse, tocmai pentru a-i ajuta să decidă drumul pe care vor să meargă în viitor. Se pare că au o săptămână productivă.

Leu

Nativii aceste zodii petrec mai mult timp cu persoana iubită, se bucură de intimitate și construiesc legături mai puternice în cuplu.  Poate acum e momentul discuțiilor serioase cu privire la nevoile proprii.

Fecioară

Fecioara discută deschis despre ceea ce simte, fără teama prejudecăților. Comunicarea este tot mai eficientă și chiar este posibil să intre în contact cu o persoană ce are foarte multe lucruri în comun cu ea.

Balanță

Săptămână romantică la orizont! Ori că  balanța își va petrece timpul în cuplu, ori în solitudine, acordând timp pasiunilor proprii, nativul acestei zodii va simți că săptămâna este una productivă.

Scorpion

Scorpionii au multă energie și sunt gata să ducă la bun sfârșit tot ce au in cap.  Creativitatea le este de ajutor pentru finalizarea proiectelor avute în plan. Săptămâna aceasta este productivă pentru ei.

Săgetător

Acești nativi au găsit curajul să-și discute ideile deschis și reușesc să găsească un grup de oameni pe aceeași lungime de undă, împreună cu care reușesc să atingă același obiectiv.

Capricorn

Capricornii nu reușesc să se concentreze, simțind presiunea responsabilităților avute. Nu reușesc să facă totul așa cum doresc tocmai din dorința de a le face pe toate de-odata. Ei trebuie să învețe să fie mai răbdători cu ei înșiși.

Vărsător

Vărsătorii au parte de mult romantism și cu fiecare discuție avută cu partenerul, apropierea lor e tot mai mare. Nevoia de a încerca lucruri noi crește și ea, iar la sfârșitul săptămânii nu ar fi exclus să aibă parte de o aventură, o ieșire în cuplu, departe de lume.

Pești

Nativul pește găsește în sfârșit energia pierdută și poate duce la bun sfârșit proiectele amânate în urmă cu două săptămâni. În schimb, poate simți că eforturile depuse nu îi sunt apreciate.