Mihai Voropchievici a vorbit despre runele zodiilor pentru această săptămână. Iată ce îi așteaptă pe cei 12 nativi.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse” de la Antena 3 ce îi așteaptă pe cei 12 nativi în această săptămână. Se pare că printre cei norocoși se numără Peștii și Racii. Cât despre celelalte zodii, se anunță o săptămână plină, dar cu reușite, fie că e vorba de planul personal sau profesional. 

Ce spune Mihai Voropchievici despre nativii Berbec și Gemeni

Berbec

Acești nativi vor avea parte de prosperitate. Norocul nu îi va ocoli, așa că este momentul potrivit pentru a-și face planuri. Sunt mari șanse ca dorințele să devină realitate, așa că nu mai trebuie pierdut timpul.

Taur

Pentru nativii Taur, se anunță o săptămână agitată. Este nevoie de mult efort pentru a se face remarcați, dar acest lucru nu înseamnă că e imposibil. Important este să își urmeze visele, întrucât runele sunt de partea lor.

Gemeni

Gemenii vor ajunge la anumite concluzii menite să le schimbe viața. Nu trebuie ignorat adevărul pe care îl vor afla săptămâna aceasta, deoarece vor trece prin momente mai puțin plăcute pe viitor.

Rac

Racii sunt într-o perioadă bună și se pare că se bucură și de sprijinul runelor. Sunt pe cale să facă câteva schimbări pe care le aveau în vedere de ceva timp. Acești nativi sunt printre cei mai norocoși în săptămâna 27 iunie – 3 iulie.

Leu 

La fel de norocoși sunt și nativii Leu. Această zodie va avea parte de noi experiențe pe plan personal și este posibil să cunoască pe cineva care va face din vara 2022 o perioadă memorabilă.

Fecioară

Nativii Fecioară au noroc la bani. Progresul este cuvântul ce poate caracteriza cel mai bine săptămâna 27 iunie – 3 iulie. Se anunță noi oportunități la orizont, așa că nu ezitați să începeți proiecte noi.

Horoscopul runelor pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie. Mihai Voropchievici anunță ce zodii sunt pe cale să își schimbe viața
Pixabay

Ce se întâmplă în această săptămână cu nativii Balanță și Săgetător

Balanță

Familia este pe primul plan în această săptămână, pentru nativii Balanță. Doar așa pot rezolva câteva probleme mai serioase care le dau bătăi de cap nativilor de două săptămâni.

Scorpion

Se anunță o săptămână solicitantă pentru nativii Scorpion. Au de trecut peste momente dificile și este important să nu uite pentru ce luptă. Vor ieși învingători, dar cu mari eforturi.

Săgetător

Nativii Săgetător trebuie să privească diferit o situație pe care au abordat-o până acum în mod tradițional. Acest lucru nu le va aduce deloc beneficii, așa că mai bine schimbați tactica. Adaptarea este cuvântul cheie în astfel de situații.

Capricorn

Protecția divină este de partea lor, astfel că nimic și nimeni nu le va putea tulbura liniștea. Se anunță o săptămână încărcată, dar cu rezultate și vor beneficia de energii pozitive.

Vărsător

Mai puțin norocoși sunt nativii Vărsător. Precauția trebuie să fie cuvântul care definește atitudinea lor în această săptămână, întrucât pot face mari greșeli dacă nu sunt atenți la ceea ce spun.

Pești

Nativii Pești sunt de departe, vedetele săptămânii. Acești nativi au noroc pe toate planurile. Sunt mari șanse să treacă peste o situație care i-a copleșit în ultima vreme și să ia o de la capăt, fără urme de regret.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.