Săptămâna viitoare, unele zodii sunt în pericol să comită o eroare care, cel mai probabil, le va schimba viața.

Horoscopul runelor din săptămâna 2-9 mai, al numerologului Mihai Voropchievici vine cu vești bune, dar și mai puțin plăcute despre unii dintre nativii zodiacului. Iată ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte.

Mihai Voropchievici spune că luna a cincea, runa pentru România în luna mai este plină de energie pozitivă. Specialistul le îndeamnă să lăsăm toate necazurile şi problemele, şi grijile legate de trecut.

„Să ne pregătim pentru o perioadă mult mai bună. Este o lună totalmente de detaşare. Uităm ce a fost şi ne pregătim de ceva mai bun. O schimbare masivă pentru noi. Avem nevoie şi de astfel de lucruri bune”. spune Mihai Voropchievici.

Vă prezentăm în rândurile următoare predicțiile lui Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie în parte Mihai Voropchievici, potrivit Antena3.

1. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Berbec

Berbecii sunt pe pojghiţă de gheaţă foarte subţire. Deci, atenţie la tot ce luaţi: decizii, moduri de a acţionat, comportamentul faţă de cei din jur pentru că sunteţi în postura de a greşi.

2. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Taur

Taurii se pliază perfect pe luna mai. Au aceeaşi rună ca luna mai pentru România. Lăsaţi grijile şi problemele şi toate legate de trecut. Să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună. Au începutul perfect.

3. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Gemeni

Gemenii vor afla un adevăr important cu marcaj puternic asupra vieţii care îi pot schimba sau marca. O veste, un adevăr care iese la iveală. Sunt lucruri, pe de o parte benefice şi pe de altă parte mai puţin benefice. Poate fi una caldă, una rece.

Horoscopul runelor. Mihai Voropchievici anunță ce zodii sunt pe cale să facă greșeala vieții
Pixabay

4. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Rac

Racii trec printr-o perioadă în care se învăluie într-o aură de mister. Vor să fie lăsaţi în pace, să nu fie deranjaţi, ei cu ei, cu gândurile lor, cu judecata, cu analizele lor. Cei care aveţi un Rac în familie, încercaţi să nu îl necăjiţi, să nu îl supăraţi şi să nu întrebaţi ce are. Lăsaţi-i că nu se întâmplă nimic dacă nu vorbiţi.

5. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Leu

Leul este supărat. Se ceartă cu toată lumea care nu vrea să înţeleagă că ei au nişte lucruri de rezolvat şi sunt pregătiţi să susţină o bătălie furtunoasă. Sfatul runei: Leilor, staţi liniştiţi că totul se aranjează.

6. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Fecioară

Fecioara vrea să îşi schimbe locul de muncă sau, dacă e mulţumită cu locul de muncă, ar vrea să schimbe locuinţa. Poate vrea de la bloc la casă sau invers. În tot cazul, are două opţiuni.

7.  Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Balanță

Balanţa intră în sfera de atenţie a celor din jur. O certitudine că cineva care se gândeşte intens la voi, vă vor trimite un cadou minunat.

8. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Scorpion

Scorpionul a intrat într-o săptămână de fertilitate şi belşug. A cam dus-o bine în ultimele săptămâni. Dacă s-a jucat cu focul cu dragostea nouă şi fierbinte, vine barza. Visele voastre se împlinesc peste puţin timp.

9. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Săgetător

Mesaje, veşti, poveşti pentru Săgetători. O săptămână intensă de mesaje, iar din toate mesajele unul este cel mai important. Selectaţi-vă bine mesajele şi daţi importanţă celui care merită.

Horoscopul runelor. Mihai Voropchievici anunță ce zodii sunt pe cale să facă greșeala vieții
Pixabay

10. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Capricorn

Rămâneţi acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Fiţi pregătiţi! Capricornii primesc o veste, o schimbare fantastică.

11. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Vărsător

Sunt pe punctul să înceapă o viaţă nouă. Au intrat în plin în primăvară şi au influxuri de revigorare pe toate planurile, fizic, psihic, financiar. Schimbările vin peste toţi.

12. Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici – Pești

Veţi da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa voastră. Dumnezeu îi iubeşte!

Distribuie

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.