Luna februarie este luna iubirii, ținând cont că pe 14 februarie se sărbătorește Valentine’s Day, iar pe 24 februarie este Dragobetele.

Iată cum arată horoscopul dragostei pentru nativii zodiacului. În timp ce unii se vor îndrăgosti sau se vor căsători, alții nu vor fi norocoși în a doua lună din an.  

BERBEC 

Nativii născuți în zodia berbec își manifestă sentimentele însă condiționat. Pentru cei care se află într-o relație serioasă, lucrurile vor decurge mai bine ca niciodată. Pe de altă parte, nativii care sunt în căutări ă trebuie să știe că această perioadă de îndrăgosteală nu va ține prea mult. Sfatul astrelor este să analizeze foarte bine situația amoroasă. 

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023

TAUR 

Pentru nativii născuți în zodia Taur a venit rândul să își plătească păcatele. Partenerul lor de viață își va recunoaște greșelile, iar în luna februarie cei doi se vor apropia foarte mult. Taurii trebuie să aplice și o doză de egoism și să nu forțeze prea mult mâna norocului. 

GEMENI 

Gemenii trebuie să fie foarte atenți în această perioadă la tentații. Cei care nu au obligații își pot permite mici aventuri, însă cei care se află într-o relație serioasă trebuie să aibă grijă, să nu înșele încrederea partenerului. Tentația va fi mare, însă viața merită trăită în doi, nu în trei. 

RAC 

Luna februarie va fi una decisivă pentru persoanele născute în zodia Rac. Acestea trebuie să facă un compromis pe plan personal. Mai exact dacă vor o relație pe viață, cum ar fi o cerere în căsătorie, ar trebui să facă acest lucru cât mai curând. Februarie va fi o lună hotărâtoare. Așadar, ori cer Băieții, mâna ori fetele, conform Antena 3. 

Horoscopul dragostei pentru luna februarie 2023. Zodia care își va pune pirostriile

LEU 

Leii vor avea o lună destul de agitată în ceea ce privește dragostea, vor apărea tot felul de surprize neașteptate. Cei care nu se află într-o relație vor avea ocazia să exploreze lucruri și oameni pe care nu au avut ocazia să îi întâlnească până în prezent. Pe de altă parte, cei care se află într-o relație vor avea șansa să treacă la următorul nivel. 

Fecioarele, fericitele zodiacului

FECIOARĂ 

Luna februarie va fi una extrem de bună pentru fecioare din punct de vedere al dragostei. Acestora li se va deschide calea spre fericire. Fecioarele singure vor cunoaște o persoană importantă care le va schimba viața. Pe de altă parte, pentru că Fecioarele aflate într-o relație în luna februarie se va trece clar la nivelul următor. 

BALANȚĂ 

Balanțele vor avea șansa să iubească cu adevărat în luna februarie. Ele nu vor mai fi nevoite să treacă prin greutățile pe care le-au avut în trecut. Pentru cele care se află deja într-o relație este important de precizat că zidurile din parteneriat dispar. 

SCORPION 

Sfatul astrelor pentru persoanele născute în zodia scorpion este să învețe să fie mai deschiși față de partenerii de viață. Doar în acest mod ei se vor apropia mult mai mult. Este timpul să conștientizeze cum sunt ei văzuți din afară și este important de precizat că familia le va fi un sprijin în acest parcurs. De asemenea, ei nu trebuie să uite niciodată că ceea ce simt pentru oameni trebuie să o și spună. 

Capricornii nu au curaj să spună ceea ce simt

SĂGETĂTOR 

Săgetătorii care au ales să facă o schimbare în ceea ce privește viața personală, aceștia nu trebuie să renunțe. Luna februarie este luna în care se va finaliza orice demers sau acțiune pe plan sentimental. Sfatul astrelor este să iasă din zona de confort. Partenerul de cuplu va fi extrem de înțelegător. 

CAPRICORN 

Capricornii au avut de depășit o situație destul de critică în relația de cuplu. Ei nu au acceptat aceste situații și s-au ajuns la o situație destul de gravă. Astrele arată că îndrăgostiții nu se vor despărți, însă planurile frumoase vor fi amânate. Capricornul nu are curajul să spună ce simte, de aceea astrele îi sfătuiesc să aibă inima mai deschisă. 

VĂRSĂTOR 

Vărsătorii sunt rebelii zodiacului, aceștia își fac de cap. Relațiile și angajamentele au venit dintr-o dată în viața lor. Dacă se simt deranjați de anumite probleme, ei trebuie să-și rezolve problemele urgente, iar restul să lase destinul să se ocupe. 

PEȘTI 

Peștii au scăpat de frig a de a se exprima în fața partenerului de cuplu. Acum ei se vor confrunta cu emoții adevărate. Cu toții trebuie să muncim pentru fericire, iar peștii vor avea de muncă luna aceasta.