Horoscop. Minciuna face parte de cele mai multe ori din situațiile de care vrem să fugim în mod voit. Psihologii sunt de părere că ideea de a „cosmetiza” adevărul este înrădăcinată tuturor în doze mai mici sau mai mari. În funcție de zodie, poți afla câți dintre cei din jurul tău apelează la minciuni. În mod special femeile au un fler aparte de a ascunde ceea ce își doresc să păstreze doar pentru ele.

Horoscop pentru zodia Berbec

Femeile născute în zodia Berbec sunt de multe ori campioane de cursă lungă la capitolul minciuni. Cu un talent actoricesc, acestea nu se vor sfii să îți ascundă exact ceea ce vrei să știi cu ardoare. „Nu știu nimic despre asta!” ,”Nici să nu pui la îndoială că am fost acolo!” – sunt doar două dintre frazele pe care le vei auzi foarte des alături de aceste zodii.

Horoscop pentru zodia Balanță

Aproape că ai crede că acești nativi au doza potrivită de perfecțiune, având în vedere trimiterea pe care numele zodiei lor o face. Ei bine, trebuie să îți asiguri o pază bună alături de o femeie Balanță. Ele sunt experte în a spune minciuni legate de trecutul lor, dar sunt gata să bifeze unele noi și despre viitor. Nu te aventura prea mult în a le contrazice pentru că șansele să îți recunoască vreodată franc în față adevărul sunt infime.

Zodia Leu

Femeia Leu minte extrem de rar. De cele mai multe ori ascunzișurile la care apelează persoanele născute în această zodie sunt minore. De exemplu, având defectul de a întârzia mereu, acestea tind să invoce motive inventate de ele pentru a se scuza. În relațiile amoroase, femeile născute sub acest semn zodiacal preferă să îți spună adevărul oricât de dureros ar fi.

Horoscop. Zodiile și minciuna femeilor! Cât minte o femeie în funcție de zodie
Playtech.ro

Horoscop pentru zodia Rac

Mincinoase patologic, femeile Rac sunt în stare să își mintă în față inclusiv propria familie. Puse în fața faptului împlinit, acestea nu vor recunoaște nici în ruptul capului că au ascuns chiar ele adevărul. În relațiile amoroase te vor surprinde de asemenea cu exuberanța.

Dacă iubești o femeie Rac ai toate șansele să te transformi într-un adevărat detectiv care să fie mereu pe urmele ei. Mesajele ascunse, întâlnirile „cu prietenele” vor fi la ordinea zilei.

Zodia Gemeni

Nu toate femeile născute sub acest semn zodiacal sunt tentate să se ascundă după deget. Unele dintre acestea dau dovadă de multă verticalitate și îți vor arăta cât de loiale pot fi. Altele te vor minți în față în ceea ce privește subiectul care te interesează cel mai mult.