Ziua de 6 ianuarie vine la pachet cu surprize plăcute pentru zodia taur.

Berbec

Ești destul de confuz zilele astea și cu cu capul în nori. De aceea, primul lucru pe care ar trebui să-l faci astăzi este să îți revizuiești și analizezi programul. În plan personal, acum ești mult mai prudent și nu te dăruiești cu totul de la început, dar ai grijă să nu cazi în extrema opusă și să uiți să mai și oferi, nu doar să iei. Găsește calea de mijloc corectă. În cazul în care te afli deja într-o relație, bucură-te pentru că vei avea parte de o noapte magică alături de partenerul tău de viață.

Taur

În cazul în care partenerul tău îți propune să mergi la cumpărături astăzi, nu te mai gândi de două ori și acceptă. Uneori tinzi să fii mult prea atent cu banii. Este bine să fii gospodar în fiecare zi și să cântărești deciziile pe care le iei, însă acest lucru nu înseamnă să devii chiar zgârcit în anumite momente.

Îți va fi de mare ajutor dacă reușești să te deconectezi de la agitația cotidiană, să te distrezi și să te bucuri mai mult de lucrurile mici. Un weekend petrecut undeva în mijlocul naturii ar fi o idee numai bună pentru tine. Da, va fi necesar să scoți din buzunar niște bani, dar consideră că este o necesitate pentru a te scăpa de tot stresul, cât și pentru a-ți menține relația de iubire să funcționeze fără probleme.

social media

Gemeni

Te afli într-o fază excelentă astăzi pentru a-ți reînnoi multe aspecte, dar și pentru a delega oameni cărora să le oferi din responsabilități. La locul de muncă s-ar putea să primești responsabilități noi în fiecare zi. Așa că astăzi trebuie spui stop și să te gândești la tine mai întâi. Astăzi trebuie să te eliberezi puțin din povara pe care o porți.

Discută cu membrii familiei tale și fă-i să vadă că nu poți fi întotdeauna cel care rezolvă toate problemele. Deja ai destul de muncă, ceea ce te face sa pierzi momente valoroase de distracție si relaxare. Astăzi este o zi foarte potrivită pentru a face o renovare a locuinței. În cazul în care ești liber ca pasărea cerului, urmează fluxul pe care viața te ghidează zilnic. Îți va ieși în cale o persoană potrivită ție. Fii atent la semne pentru că uneori sunt atât de discrete încât pot fi ratate.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.