Balanță

Îți vor trece pe la urechi multe zvonuri astăzi. Nu au nicio legătură cu realitatea, așa că nu le băga în seamă. Astăzi este o zi benefică pentru întâlniri cu prietenii sau cu familia.

Veți avea câteva bătăi de cap la locul de muncă. Există posibilitatea să nu reușiți să terminați astăzi ceea ce aveți în plan. Nu este cazul nici să vă îngrijorați, nici să vă învinovățiți, pentru că lucrurile se vor rezolva mai devreme sau mai târziu. Tot ceea ce trebuie să faceți este să aveți mai multă răbdare și mai multă încredere în forțele proprii. O doză în plus de optimism nu ar strica să aveți, din contră, ar face o mare diferență în felul în care vă simțiți.

Scorpion

Vei avea tendința ca astăzi să faci niște glume total deplasate despre cei din jur. Pentru a evita conflictele, mai bine te-ai abține de la a face glume pe seama modului în care s-a îmbrăcat cineva sau pe seama noii tunsori a unui coleg de la locul de muncă, de pildă.

Astăzi cel mai bine veți lucra în echipă, și nu individual. Lucrurile vor merge mult mai bine în cazul în care veți avea ajutor, așa că nu subestima puterea unei echipe. Cu această ocazie, vei putea afla lucruri noi despre oamenii din jur, așa că, iată, încă un beneficiu!

social media

Săgetător

Mai devreme sau mai târziu îți vei da seama de faptul că puterea de decizie se află numai în mâinile tale. Astăzi deții o capacitate formidabilă de manifestare a dorințelor tale, așa că tot ceea ce trebuie să faci este să-ți arunci intenția către Univers, iar el va avea grijă să găsească soluții pentru ca tu să primești ceea ce ai nevoie.

Nu-ți subestima puterea de a intui lucrurile, evenimentele. Astăzi deții o energie foarte bună, pozitivă, înaltă, iar cei din jur își vor dori să fie în preajma ta.