Iată ce rezervă astrele nativilor în zoida capricorn în data de 8 iulie.

Presiunea și tensiunea din interiorul tău vor dispărea în cel mai scurt timp. Îți vei da seama de faptul că toate grijile pe care ți le-ai făcut au fost, de fapt, fără niciun rost. Ceea ce te caracterizează pe tine în această perioadă este gândirea excesivă, fapt care te sabotează din anumite puncte de vedere. Unele temeri pe care le ai îți pun piedici în procesul tău către atingerea obiectivelor.

Lucrul de care trebuie să ții cont de fiecare dată pentru a putea ieși din încurcături este să te distanțezi de problemele tale și să încerci să privești cu obiectivitate. Poate fi destul de dificil să-ți reușeasă acest lucru de prima dată, însă ai nevoie de excerițiu pentru a putea sta din nou la volanul vieții tale.

Horoscop pentru zodia Capricorn

Tocmai ai început să profesezi într-un alt domeniu sau să faci și ceva în plus față de meseria ta de bază. Ești pe drumul cel bun, pentru că, în timp, pasiunea ta se va transforma într-o foarte consistentă sursă de venit. Persistă în a te pregăti în domeniul ales, iar succesul va fi al tău în mod garantat.

Este posibil să primești invitații la petreceri, întâlniri cu prietenii sau chiar la o întâlnire romantică, cert este că te vei simți răsfățat și apreciat pe deplin, fix așa cum îți dorești să fii tot timpul.

În prima parte a zilei este posibil să ai parte de anumite evenimente ușor neplăcute, cum ar fi să pierzi autobuzul de dimineață, să nu găsești anumite obiecte la timp sau chiar să nu auzi alarma pentru a trezi. Nu este nevoie să-ți faci griji, pentru că starea ta de iritare din prima parte a zilei va dispărea mai repede decât ți-ai putea imagina, chiar dacă pe moment ai avea tendința să spargi sau să rupi ceva pentru a simți că elimini tensiunea.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.