Află ce-ți rezervă astrele în prima zi din luna iulie.

Evită să te critici. În acest moment este necesar să te concentrezi nu pe ceea ce nu merge atât de bine în viața ta, ci să îți concentrezi atenția pe părțile pozitive. Atunci viața ta de zi cu zi vă va fi mult mai ușoară și va trece cu mai multă ușurință.

Pentru tine viața înseamnă explorarea proactivă a necunoscutului. Simți asta în mod deosebit începând cu ziua de astăzi, ceea ce îți va da mai mult curaj și încredere să începi anumite proiecte sau să pui bazele unor idei noi. Cu toate că ești foarte inspirat și ai o mulțime de gânduri constructive astăzi, preferi să lași treaba practică pe seama altora.

Horoscop pentru zodia Berbec

Vrei să fii apreciat și iubit pentru ceea ce faci, așa că fă tot ceea ce ai de soluționat într-o manieră plină de tact, reponsabilitate și grație. Astăzi ești foarte sensibil și recunoști că unele din acțiunile tale se pot răsfrânge într-un mod nu tocmai bun asupra celor din jurul tău. Ai grijă să nu faci ceea ce vor ceilalți să faci, doar pentru a nu deranja. Te simți bine în pielea ta doar în momentul în care rămâi fidel cu tine însuți și nu faci compromisuri.

Astăzi este o zi bună pentru a clarifica discuții sau pentru a iniția unele noi. Mintea nu te sabotează astăzi, așa că îți stă la dispoziție și te ajută să-ți duc la bun sfârșit sarcinile de peste zi. Este destul de posibil ca astăzi să ai parte de niște sarcini care te vor provoca.

O schimbare ți-ar face foarte bine, cum ar fi abilitatea de a improviza, de a accelera lucrurile sau de a-ți asuma anumite riscuri. Este momentul să-ți extinzi domeniul de activitate și să faci ceva care îți aduce plăcere! Astăzi poate exista riscul să te accidentezi în prima parte a zilei.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.