Berbec

Energia ta vibrantă și ambiția neclintită îți vor aduce succes în tot ceea ce întreprinzi. Fii încrezător și nu-ți fie teamă să te afirmi. Mai ales la locul de muncă, unde vânezi o promovare de mult.

Taur

Ascultă-ți intuiția și acționează cu hotărâre. Acesta este momentul potrivit să-ți urmezi visurile și să pui în aplicare planurile amânate. Asta îți va aduce câștiguri însemnate pe plan financiar.

Gemeni

Stabilitatea și perseverența ta sunt admirabile. Ai o abilitate aparte de a-ți urmări obiectivele și de a obține succesul dorit. Dacă ai planuri pentru o afacere, e momentul să ai încredere și să te pui pe treabă.

Rac

Stresul și agitația încep să se resimtă. Dacă nu vrei să cedezi curând, ai mai multă grijă de tine și îndulcește-ți existența prin activități care-ți aduc bucurie. Cultivă-ți pasiunile și valorizează relațiile cu cei din jur.

Leu

Ești comunicativ și extrem de sociabil, iar acesta este momentul perfect pentru a-ți construi relații valoroase. Acestea îți vor fi de mare folos în viitor. Mai ales pe plan profesional, unde e mai bine să ai prieteni decât dușmani.

Fecioară

Sensibilitatea ta profundă și intuiția puternică te fac să fii o persoană extrem de empatică. Un prieten drag ție va avea nevoie de susținerea ta, căci trece printr-o perioadă tare dificilă.

Balanță

Ai încredere în vocea interioară și urmează-ți instinctele. Chiar dacă îți asumi riscuri. O decizie importantă va trebui luată legată de familie sau carieră în scurt timp.

Scorpion

Strălucirea și carisma ta cuceritoare te definesc. Așa că vei reuși să atragi atenția unei persoane care este interesată să înceapă o relație cu tine. Nu e momentul pentru aventuri, așa că răspunde-i doar dacă ești gata pentru o relație.

Săgetător

Oportunitățile vor veni către tine prin intermediul conexiunilor pe care le faci acum. Așa că nu mai sta retras și încearcă să cunoști mai mulți oameni, în special pe cei cu interese comune cu tine.

Capricorn

Acum este momentul să te afirmi și să-ți exprimi cu încredere talentele. Vei avea curând oportunitatea pe care o aștepți de mult pe plan profesional. Dar trebuie să faci pași către ea, căci nu va veni singură.

Vărsător

Ai curajul să fii autentic și să strălucești în lumina proprie. Nu lăsa criticile și bârfele să ajungă la tine. Mai ales că cineva neașteptat îți va trăda curând încrederea.

Pești

Atenția ta la detalii și meticulozitatea te fac să fii o persoană organizată și eficientă. Ești un maestru al analizei și ai capacitatea de a vedea ceea ce alții trec cu vederea. Azi, vei salva situația, căci nimeni nu vede lucrurile așa cum le vezi tu.