Berbec

Astrele au pregătit pentru tine o perioadă plină de schimbări, pentru care ar trebui să te pregătești, atât fizic, cât și mental. Dacă lași lucrurile să se întâmple pur și simplu, e posibil să fii copleșit și să își fie greu să te adaptezi.

Taur

Încercarea ta de a face mai multe deodată, ca să fii cât mai productiv, va eșua. Ești făcut să te concentrezi pe o singură sarcină, în special dacă vrei să iasă bine. Așa că ia totul pe rând și nu amesteca viața personală cu cea profesională.

Gemeni

Oamenii din jurul tău te vor dezamăgi. Ți-ai pus baza în ei să faceți anumite lucruri împreună, dar iată că tot singur au ajuns să le duci la capăt. Este doar încă un semn că uneori e bine să acționezi de unul singur.

Rac

Universul îți transmite multă energie pozitivă, de care tu ar trebui să profiți la maxim. Manifestează tot ceea ce îți dorești și acționează în acea direcție.

Leu

Se anunță o zi destul de tensionată la locul de muncă. Cineva va încerca să se impună în fața ia, chiar dacă va eșua. Latura ta de lider va ieși la suprafață, așa că e posibil să iasă și discuții în contradictoriu sau conflicte.

Fecioară

A venit momentul să te confrunți cu problemele din trecut, de care tot încerci să fugi. Chiar dacă este dureros, trebuie să te mobilizezi și să le ții piept. Să fugi și să te ascunzi nu a fost niciodată o opțiune pentru tine.

Balanță

Vei renunța la atitudinea ta pacifistă și vei lupta mai mult pentru ceea ce îți dorești. Ai ajuns la capătul răbdării și nu vrei să-i mai mulțumești pe toți. Așa că în loc să le faci pe plac, vei spune tot ce gândești.

Scorpion

Privește relația în care ești dintr-o altă perspectivă. Prietenii și cunoscuții îți atrag atenția că te-ai schimbat și că nu mai ești atât de zâmbitor ca de obicei. În cazul acesta, e posibil să te minți singur că trăiești o poveste de iubire fericită.

Săgetător

Orice s-a întâmplat negativ ieri, ar trebui să lași în urmă și să te gândești doar cum poți face ziua de azi cea mai bună posibilă. Nu e niciun motiv pentru care ar trebui să te chinui cu reproșuri și cu gânduri negative. Ia totul de la 0.

Capricorn

Pe plan financiar, a venit momentul să te gândești mai mult la viitor și să faci și investiții. Mai ales că ultimele luni au fost foarte productive pentru tine, iar asta s-a reflectat și în economiile tale.

Vărsător

Dacă cineva te tot șicanează și caută să-ți pună bețe-n roate, nu-ți irosi cuvintele pe el/ea. În schimb, lasă acțiunile și succesul tău să vorbească pentru tine. Va fi o victorie mult mai dulce.

Pești

Vrei să evoluezi, dar de fiecare ceva te ține pe loc. Caută care ar putea fi cauza pentru acest lucru. Fie că e ceva din trecut, fie că e o persoană rea intenționeată, ar trebui să te eliberezi de aceste frânghii.