Chiar dacă până acum taurii au pus forte mare accent pe rațiune, au calculat totul în cel mai mic detaliu și, mai mult decât atât, și-au creat planuri care mai de care mai detaliate astfel încât să nu dea greș din niciun punct de vedere, iată că s-a dovedit faptul că socoteala de casă nu se potrivește cu cea din târg întotdeauna și că ignorarea instinctelor nu este tocmai o soluție bună pentru a ieși la liman.

Ziua de 16 mai se va desfășura natural, iar tot ceea ce nativii în taur vor face va avea la bază ascultarea instinctelor. Lucrurile vor merge mult mai bine, iar întâlnirile de afaceri se vor încheia cu succes atâta timp cât comportamentul este unul natural.

Astăzi faci tot posibilul să repari o relație cu o persoană apropiată ție. Ai toate șansele să obții ceea ce îți dorești în cazul în care dai la o parte în totalitate orgoliul și îți pui pe masă toate gândurile care te macină, fără perdea. Sinceritatea nu trebuie să lipsească mai ales când vine vorba de relațiile cu persoanele la care ții și pe care le vrei în viața ta în continuare.

Horoscop Taur azi, 16 mai 2021. Taurii vor uita de rațiune și vor face doar ceea ce simt

Horoscop pentru zodia taur

Un foarte bun moment pentru a putea reflecta asupra deciziilor luate în ultima vreme este seara în compania unei persoane plăcute și de încredere. Gândurile complicate și alambicate pe care crezi că le ai cer doar o descifrare amănunțită.

Relațiile cu membrii familiei pot fi ușor tensionate în data de 16 mai pentru tauri, pentru că aceștia vor avea tendința să se retragă într-un spațiu doar al lor pentru a se încărca din nou cu energie. Orele în plus petrecute la locul de muncă își spun cuvântul, așa cum era și de așteptat, de altfel. O reactualizare a proprietăților este mai mult decât binevenită în această perioadă mai mult sau mai puțin tensionată.