Află ce îți aduc astrele în dragoste în săptămâna 11-17 iulie.

Atitudinea negativă pe care o ai îți pune piedici în drumul tău. Este momentul potrivit să-ți asumi anumite responsabilități și riscuri în plan personal. Ascultă-ți intuiția și procedează în consecință.  În cazul în care nu știi ce să faci într-o anumită situație, sfatul pe care este recomandat să-l urmezi este să-ți asculți intuiția, și nu neapărat rațiunea.

Luna Plină din Săgetător care a trecut a fost simțită la cote maxime, iar anumite revelații, mai ales în plan personal, nu au întârziat să apară. Este momentul potrivit să pui în aplicare anumite idei care pot revitaliza relația ta de cuplu. Schimbările sunt binevenite, mai ales când monotonia s-a instalat între tine și partenerul de cuplu. Săptămâna aceasta poate fi una foarte importantă pentru tine, astfel încât deții toată energia necesară pentru a aduce din nou pasiunea în cuplu la nivelul dorit de tine.

Horoscop pentru zodia Balanță

Te afli în situația în care primești un ajutor de nădejde, care îți insuflă curaj și încredere în forțele proprii. Schimbările, oportunitățile  te așteaptă cu nerăbdare, însă ai nevoie de curaj pentru a le putea observa și a le și pune în aplicare.

Simți că ai lucrat foarte mult la relația în care te afli, iar acum lucrurile parcă nu mai merg așa cum îți dorești, de aceea ai nevoie să ieși din zona de confort și să faci lucruri noi, care să îți readucă ție și partenerului tău entuziasmul și curiozitatea pentru cunoaștere, de a petrece timpul împreună.

Timpul este numai în favoarea ta. Vei avea parte de liniște și pace în cazul în care nu stai pe loc și aștepți ca lucrurile să se rezolve de la sine. Răbdarea de care ai dat dovadă îți este recompensată pe măsură.

De asemenea, ai parte de prosperitate în toată luna iulie, atât în plan material, cât mai ales în plan sentimental.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.