Berbec

Ești una dintre cele mai încăpățânate zodii, iar asta se vede din plin și în relațiile pe care le ai cu cei din jur.

Ai impresia că ai dreptate, iar asta te face să te cerți cu toți. Însă ai grijă cât de departe mergi. E posibil să întreci limita și să ai de pierdut.

Taur

E momentul să te gândești mai mult la scopul tău final, în călătoria pe care ai început-o. Vei avea parte de energie pozitivă din toate direcțiile, așa că trebuie să profiți la maxim de ea.

Gemeni

Viața ta nu merge tocmai bine, în special pe plan emoțional. Te confrunți cu sentimente contradictorii și ai impresia că relația ta se va sfârși curând. Nu-ți pierde însă speranța. E doar o perioadă grea, care în cele din urmă va trece.

Rac

Dacă nu ai gânduri de căsătorie prea curând, nu te lăsa presat în decizii de cei din jur. Nu e nimic în neregulă să vrei să experimentezi și să cunoști cât mai mulți oameni. Asigură-te doar că asta este ce vrei cu adevărat.

Leu

Ai mai multă încredere în legea atracției și ce are Universul pregătit pentru tine. Nu primești mereu ce vrei, ci mai degrabă ce ai nevoie cu adevărat. Fii mai răbdător și acționează mereu în direcția în care vrei să ajungi.

Fecioară

Se anunță o perioadă abundentă pentru tine, în special pe plan financiar. Atragi bani ca un magnet, iar asta te va face să te gândești tot mai mult la afaceri și investiții. Fii însă precaut și asigură-te că înainte de orice, și contul tău de economii e plin.

Balanță

Renunță la atitudinea ta de mister, dacă vrei să faci o cucerire. Persoana de care ești interesat nu apreciază faptul că te păstrezi la distanță, așa că prinde curaj și fă primul pas. E nevoie să te deschizi spre oameni, dacă vrei să se apropie de tine.

Scorpion

Gândește-te la posibilitatea să iei o pauză de la muncă și de la responsabilități, măcar pentru puțin. Ai nevoie de odihnă mai mult decât vrei să recunoști, iar curând corpul tău s-ar putea să cedeze.

Săgetător

Dacă o persoană din viața ta vrea să plece și să rupă legătura dintre voi, nu te împotrivi. Universul are pregătit pentru tine ceva mult mai bun. Așa că nu are niciun sens să lupți pentru persoane care nu-s dispuse să facă la fel pentru tine.

Capricorn

Fii mai recunoscător pentru tot ce ai și o să vezi cum o să ți se schimbe viața în bine. Fuga ta permanentă pentru succes nu te va duce mereu unde vrei, ci te va obosi. În schimb, bucură-te de tot ce ai realizat și permite-ți să te simți mândru.

Vărsător

Dacă cineva își deschide sufletul în fața ta, abține-te să fii critic. Nu e viața ta și nu e problema ta. Fii un bun ascultător și dă sfaturi doar dacă ești rugat. În caz contrar, vei face mai mult rău decât bine.

Pești

Oamenii din jurul tău, în special familia, nu vor fi mereu de acord cu alegerile pe care le faci în viață. Asta nu ar trebui să te întristeze sau să te oprească. Judecă pentru tine, iar atunci când greșești, asumă-ți și învață-ți propriile lecții, de unul singur.