Horoscop sănătate

Lucrurile merg strună din punctul de vedere al sănătății și chiar dacă vor apărea unele probleme la orizont, acestea vor fi cât de mici și nu îți vor da prea multe bătăi de cap. Există posibilitatea ca racii să fie puși în situația în care vor fi nevoiți să ofere îngrijire unei persoane apropiate care are câteva probleme de sănătate. Planurile voastre pot fi date peste cap din acest punct de vedere, însă situația se va reechilibra cât de curând și ve’i avea ocazia să vă amânați planurile pentru o altă zi.

Horoscop bani și carieră

Nativii în zodia rac traversează o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar. Principala cauză este distribuirea într-un mod total ineficient a resurselor financiare. Cei mai mulți bani sunt cheltuiți pe lucruri inutile, febra cumpărăturilor nu vă ocolește aproape deloc. Planurile financiare se pot duce pe apa sâmbetei în cazul în care continui în acest ritm, mai ales că la mijloc este vorba despre cursuri sau vacanțe la care nu vrei să renunți în ruptul capului.

Horoscop Rac azi, 29 iulie 2021. Racii vor avea tendința să vorbească mai mult decât este nevoie

Horoscop dragoste

Pot apărea mici scântei în plan personal din cauza finanțelor. Unul dintre parteneri are tendința să cheltuie mai mulți bani decât celălalt, iar acest lucru poate duce la tensiuni în relația de cuplu. Dorințele unuia dintre voi se pare că nu sunt și dorințele celuilalt, motiv pentru care vor apărea discuții mai tensionate în familie.

În același timp, însă, racii dețin toată înțelepciunea necesară pentru a reuși să nu dea curs acestor discuții care pot degenera la un întreg scandal și să facă pași înapoi pentru a calma spiritele.

Cei din exterior vor încerca să vă ajute cu sfaturi sau, pur și simplu, să-și dea cu părerea despre problemele voastre. Este important să iei deciziile consultându-te doar cu partenerul de viață, și nu cu alte persoane din exterior, fie că vine vorba de părinți, frați sau surori.