Horoscop Leu, luna Octombrie

Reclama

Reclama

Astrele au pregătit pentru lei o perioadă de dezvoltare personală, în care aceștia se vor focusa pe familia lor și pe ei înșiși. Preocupările despre dezvoltarea personală vor apărea și ele, însa într-un stadiu mai târziu, când se vor simți împliniți din punct de vedere sentimental și personal.

Leii vor fi nevoiți în această perioadă să se concentreze pe relațiile sociale, concentrându-și energia pe oameni noi. Este o perioadă în care vor apărea noi relații de prietenie, care vor contribui la dezvoltarea lor personală. Deși sunt firi independete, ei trebuie să înțeleagă că uneori cel mai bine este să te deschizi oamenilor din jurul tău și să accepți că nu suntem făcuți să le rezolvăm pe toate singuri.

Reclama

RELAȚII și VIAȚA AMOROASĂ

Octombrie va fi o lună în care familia ta va trece prin momente dificile. Vor exista certuri, iar acestu lucru te va afecta destul de mult, dezechilibrându-te din punct de vedere emoțional. Leii vor fi nevoiți să se confrunte luna acesta cu probleme din trecut care au fost lăsate deoparte, însă care nu mai pot fi amânate și trebuie discutate și rezolvate.

Pacea și armonia sunt așteptate să apară în familie spre finalul lunii, când membrii familiei vor fi de acord să renunțe la certuri și să accepte rezolvări. Cuplurile care au copii vor întâmpina probleme cu aceștia, fiind o perioadă în care vor fi neascultători și revoltați. Pentru cei singuri, există șanse foarte slabe să cunoască pe cineva nou.

FAMILIE

Deoarece este o perioadă foarte tensionată pentru familiile leilor, sarcina de a rezolva aceste probleme va cădea în totalitate asupra lor. Ei trebuie să fie deschiși, calmi și să depună eforturi pentru ca pacea să fie restaurată.

SĂNĂTATE

Octombrie va fi o lună bună pentru sănătatea leilor, până pe data de 21. Spre finalul lunii aceștia se vor simți slăbiți, poate chiar se vor confrunta cu răceli cauzate de schimbarea vremii. Este indicat ca ei să acorde o atenție deosebită acestui aspect și să solicite ajutor medical atunci când este cazul.

CARIERĂ

Cariera va cădea pe un plan secundar luna aceasta, leii concentrându-se pe problemele lor personale și familiale. Este de așteptat, totuși, ca ei să ofere ajutor oamenilor din jur și să îi suțină în carierele lor.

BANI

Investițiile de luna aceasta vor contribui în mare parte la venitul viitor al leilor. Este o perioadă dificilă, de aceea este important ca ei să aleagă cu grijă cum își vor distribui banii și cum vor alege să îi investească.

 

loading...
Reclama

Reclama

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0