Berbec

Te concentrezi tot mai mult pe sănătatea ta fizică, iar asta te face să te simți minunat.

Primăvara îți priește, căci ieși în aer liber și faci mai multă mâncare. Cu alimentația potrivită și cu un program de somn strict, s-ar putea chiar să ajungi în cea mai bună formă a ta.

Taur

Despărțirile nu sunt niciodată ușoare, dar uneori trebuie să iei cea mai bună decizie pentru tine. Când nevoite tale nu sunt satisfăcute și ești singurul care depune efort, e momentul să pleci. Ai multe de oferit, așa că nu trebuie să accepți mai puțin de atât.

Gemeni

Te simți tot mai singur și ai impresia că cei din jur nu te mai înțeleg. Există însă o șansă mare ca principalul vinovat pentru această situație să fii chiar tu. Când treci prin perioade stresante sau dificile, te izolezi. Iar eforturile celor din jur să te ajute sunt în zadar, pentru că nu-i lași.

Rac

Perioada ce urmează îți va aduce multă împlinire, în special pe plan sentimental. Reușești să construiești conexiuni puternice, cu oameni speciali. Iar printre ei s-ar putea număra chiar și sufletul tău pereche.

Leu

Mai ai puțin și ajungi exact unde ți-ar propus. Drumul parcurs nu a fost deloc unul ușor, însă acum totul a meritat. Ia-ți puțin timp să sărbătorești și să te bucuri de lucrurile minunate pe care le ai.

Fecioară

Leacul pentru stres nu e niciodată mai multă muncă, așa că dacă te simți obosit, ia pur și simplu o pauză. Nu se termină lumea dacă pentru o zi îți permiți să te relaxezi și nu ești productiv.

Balanță

Nativii singuri din această zodie trebuie să învețe să își asume mai multe riscuri. Chiar dacă cunoști pe cineva nou și relație nu merge, măcar ai trecut și prin această experiență. Iar în final, vei ajunge lângă persoana care te merită cu adevărat.

Scorpion

O persoană din trecutul tău se întoarce la tine. Acesta ar putea fi un semn important că lucrurile nu s-au terminat între voi. Trebuie să decizi dacă vrei să îi mai acorzi o șansă sau sentimentele tale au dispărut.

Săgetător

Un eveniment nefericit din viața ta te va face să realizezi cine sunt, cu adevărat, prietenii tăi. Vei avea nevoie de ajutor, însă doar câteva persoane îți vor răspunde. Restul vor găsi scuze, motiv pentru care ar trebui să te depărtezi de ei.

Capricron

Prioritizează mai mult pacea ta interioară și fericirea ta. Nu e nevoie să le faci mereu pe plac celor din jur. Așa că învață să spui „Nu” mai des și să îți acorzi ție mai mult timp.

Vărsător

Deși iubești să fii înconjurat de oameni, azi parcă nu ai aceeași energie. Petrece câteva momente cu tine și cu gândurile tale și dă-ți seama ce te apasă cu adevărat.

Pești

Axează-te mai mult pe muncă și pe relațiile profesionale. E un moment bun să evoluezi, poate chiar să îți schimbi locul de muncă. Iar o propunere interesantă ar putea veni din partea unui fost coleg, cu care ai rămas în relații bune.