Horoscop pentru zodia Capricorn

Nativii în zodia capricorn sunt dedicați cu totul ”meseriei” de părinte și vor pune, de fiecare dată, pe primul plan nevoile și dorințele copilului, însă într-o formă cât se poate de controlată și benefică totodată pentru cel mic. Educația primită acasă reprezintă baza în concepția unui capricorn, iar de aceea va depune eforturi considerabile pentru a oferi o educație aleasă, care să întrunească cele mai importante caractersitici ale unui om de succes. Oferă un exemplu clar și nu emite doar teorii care să fie aplicate doar în cazul celui mic. Disciplina și seriozitatea sunt indispensabile atunci când vine vorba de educația unui copil în cazul unui părinte în zodia capricorn.

Horoscop pentru zodia Balanță

Nativii în zodia balanță sunt întotdeauna ancorați în vremurile actuale, iar ei îi educă pe cei mici doar prin prisma a ceea ce poate fi aplicabil acum. Balanțele oferă o libertate controlată copiilor lor și îi vor susține în orice situație și indiferent de ce aspirații vor avea. Mai mult, balanțele vor avea grijă ca să le inspire celor mici, încă de la vârste foarte fragede, dragostea pentru frumos, pentru pictură, muzică de calitate sau pentru sportul minții, șahul, de pildă.

Horoscop. Cei mai buni părinți din zodiac. Sunt părinții ideali

Horoscop pentru zodia Leu

Nativii în zodia Leu vor ști întotdeauna cum să gestioneze o situație tensionată, mai ales când cel mic începe să-și impună punctul de vedere și să-și dezvolte personalitatea. Calmul pe care îl manifestă în orice situație îi determină pe cei mici să adopte și ei această atitudine și să găsească soluții în loc să se concentreze pe problema în sine. Rațiune va fi îmbinată întotdeuna cu ideile emise de suflet, iar de aceea ei vor lua întotdeauna cele mai bune decizii în ceea ce-i privește pe cei mici. În ciuda aparențelor, nu sunt deloc niște părinți dificili, din contră.