Horoscop. Intrarea lui Mercur în retrograd a aduce ca de fiecare dată o etapă complet nouă pentru majoritatea zodiilor. Dacă multe dintre acestea așteptau cu interes horoscopul banilor pentru anul 2022 astrele le aduc se pare exact ceea ce visau.

Berbecul câștigă neașteptat o sumă uriașă

Banii vor deveni ultima problemă din viața celor născuți în zodia Berbec. Cu o atenție sporită la orice detaliu care îi privește și perfecționiști din fire, ei au ocazia să speculeze momentul și să urce rapid pe o scară a evoluției profesionale odată cu câștigarea unei sume de bani. Cei născuți sub acest semn zodiacal au varianta de a risipi ceea ce Universul le-a adus sau pot realiza un plan de bătaie pentru a investi mai departe câștigul.

Leii au parte de cea mai bună perioadă din an

Pentru Lei, surplusul financiar vine pe termen limitat. În cazul lor este ideal ca banii să rămână în conturi pentru ca acest confort financiar să fie unul pe termen lung. O singură mișcare greșită le poate aduce eșecul și… falimentul!

Fecioară

Experte în business, Fecioarele nu ai dus lipsă de bani niciodată. Cu toate acestea, în ultimul an au avut la rândul lor perioade care au lăsat găuri adânci la capitolul financiar. Astfel și ele trebuie să profite din plin de modul în care astrele se vor așeza în următoarea perioadă.

Horoscop. Banii vor veni cu grămada pentru aceste zodii în luna decembrie! Vor veni o perioadă cu mult noroc
libertatea.ro

Horoscop pentru zodi Scorpion

Nativii Scorpion așteptau în mod sigur de o viață acest moment. Belșugul financiar le va deschide în mod cert noi orizonturi spre o carieră nouă, o viață nouă sau o altă destinație de călătorie.

Rac

Persoanele născute sub semnul Racului nu se află printre norocoasele perioadei următoare. Pentru ele, Mercur retrograd vine mai degrabă cu instabilitate din toate aspectele care le completează viața. Nu doar pe plan financiar ci și amoros, acești nativi vor avea de dus lupte dificile. În final însă totul va fi categorisit drept o experiență de viață utilă.

Vărsător

Vărsătorii nu se vor clătina la capitolul finanțe dar nici nu vor dansa de bucurie când își vor verifica sumele din cont. Perioada următoare va decurge pentru ei aproape monoton fără schimbări majore care să le dea starea peste cap.

Horoscop pentru zodia Capricorn

Acești nativi au funcționat ultimele luni după principiul „paza bună trece primejdia rea”, astfel Capricornii au pus banii la saltea cu gândul că vremurile următoare se vor transforma într-o adevărată luptă de supraviețuire. Gestul lor va fi de mare ajutor având în vedere că nici pentru ei banii nu cad din cer.