Horoscop 5 iunie. Ultima zi a acestei săptămâni vine cu noi schimbări pentru nativii zodiacului. Se anunță schimbări majore în casa familiei, dar și a banilor. De altfel, nici domeniul profesional nu va fi lăsat de izbeliște. Astfele întorc roata la 190°.

Reclamă

Horoscop 5 iunie

Berbec

Astăzi nativul berbec nu poate duce niciun plan la îndeplinire. Acesta este nevoit să se depărteze de toată lumea pentru a-și face ordine în gânduri. Tot ce aveți în cap face trimitere la o vacanță mult dorită. E posibil să fiți nevoit să mai așteptați până acolo. Între timp, problemele de la muncă ar trebui să fie prioritare.

Reclamă

Taur

Taurul își începe ziua visător. Se gândește la weekend și la o escapadă alături de partenerul de cuplu. Astăzi veți avea de făcut câteva cheltuieli destul de mari așa că ar trebui să fiți chibzuit, spun astrele.

Gemeni

Nativul Gemeni simte oboseala strânsă din toată săptămâna. Astăzi nu e o zi în care veți da randament la locul de muncă. Aveți grijă, căci șefii s-ar putea să nu primească prea bine această atitudine a voastră. Încercați să vă bazați le munca în echipă, poate-poate veți reuși ceva. Spre seară, nici vorbă de odihnă, deoarece câteva rude plănuiesc să vă facă o vizită.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi mai puțin plăcută. La locul de muncă s-au acumulat prea multe proiecte de îndeplinit. Acasă, membrii familiei vă reproșează că nu sunteți prezent. Orice ați face, astăzi nimeni nu este mulțumit. Încercați să vă detașați până când se calmează apele.

Horoscop 5 iunie

Leu

Nativul leu are probleme în cuplul. Ceva nu merge bine și vă dați tot mai mult seama de asta. Orice ați face, la un moment dat simțiți presiunea negativă. Astrele vă recomandă să acceptați adevărul! Nu puteți ascunde „gunoiul sub preș ” toată viața.

Fecioara

Fecioarele se gândesc să redecoreze astăzi. Alegeți să faceți câteva cumpărături pentru casă și de ce nu, pentru birou. Ar fi bine să țineți cont de părerile partenerului de cuplu, deoarece nu este momentul pentru cheltuieli prea mari.

Balanță

Balanțele plănuiesc să își refacă viața. Ori fac pasul cel mare alături de partenerul de cuplu ori încep o relație. Astăzi simțiți tot mai mult că aveți nevoie de un nou început.

Scorpion

Scorpionul va avea nevoie de liniște. S-a adunat tot stresul din această săptămână. Alegeți sa mergeți într-un loc mai puțin populat de lume. Astfel, vă veți putea relaxat și mai ales că veți pregăti pentru următoarea săptămână.

Săgetător

Săgetătorului îi stă mintea doar la vacanță. Cum plecați de la muncă, planuiți un scurt concediu, că tot este minivacanță de la stat. Aveți numai de câștigat zilele acestea.

Capricorn

Capricornii au parte de câteva discuții aprinse în familie, încă de dimineață. Partenerul de cuplu este dezamăgit de voi pentru că în ultima perioadă v-ați ocupat doar de muncă. Rezolvați situația până nu va fi prea târziu.

Vărsător

Vărsătorul își petrece întreaga zi la muncă. Proiectele pe care le aveți trebuie finalizate, iar asta vă va lua timp. Spre seară, ieșiți în oraș alături de prieteni. Atmosfera vă va face bine.

Pești

Peștii sunt plini de entuziasm în această zi. Veți vedea că totul merge bine, dacă aveți o atitudine pozitivă. Asta se va întâmpla și la muncă, dar și acasă.