Reclamă
Reclamă

Horoscop 2 decembrie 2022. Iată ce vă transmit astrele în funcție de zodia în care v-ați născut. Anumitor zodii li se vor îndeplini mai multe dorințe astăzi. 

BERBEC 

Berbecii sunt norocoșii zodiacului astăzi. Tot ce trebuie să facă este să ceară universului ceea ce au nevoie și să se exprime în dorințele pe care le au. Bineînțeles, este foarte important să creadă cu adevărat că visurile lui se vor îndeplini.  

TAUR 

Reclamă

Doamnele născute în zodia taur vor avea astăzi parte de schimbări majore în ceea ce privește viitorul lor. Potrivit astrelor, li se vor întâmpla lucruri noi, fie în ceea ce privește viața profesionale, fie în ceea ce privește viața personală. 

Horoscop 2 decembrie 2022: O zi bună pentru majoritatea zodiilor

GEMENI 

Și nativii din zodia Gemeni vor avea parte, astăzi, de noi începuturi. Astăzi veți primi lucruri pe care vi le doreați de mult timp, însă nu ați avut parte de ele. Fie că ne referim la persoane, fie la obiecte, cert este că va fi o zi bună pentru acești nativi. 

RAC 

Racii au trecut printr-o perioadă tensionată în ultima vreme, dar multe probleme au fost cauzat chiar de ei. Astăzi, acești nativi își vor da seama că ei sunt cei care au greșit și vor realiza acest lucru. Numai prin simplul fapt că vor recunoaște este un pas important în „vindecare”. Dacă lasă orgoliul deoparte și își mai cer și iertare, deja o vor lua pe un drum minunat. 

LEU 

Leii vor fi agitați astăzi. Persoanele născute în această zodie vor avea parte de discuții aprinse cu alte persoane, fie că vor asta sau nu. Cel mai bine este să nu aprindă flacăra conflictului, ci să o lase să se stingă singură. Cu toate acestea, trebuie să spună pe un ton calm ceea ce îi deranjează. 

FECIOARĂ 

Fecioarele vor avea parte de o perioadă grozavă, în orice domeniu. Nu trebuie să se culce pe o ureche și trebuie să profite maxim de tot ceea ce le înconjoară, fiindcă vor evolua mult. 

BALANȚĂ 

Balanțele vor fi extrem de fericite astăzi. Nu se știe care este motivul fericirii lor, cert este că vor avea un motiv pentru a fi atât de bucuroase. Astrele sfătuiește acești nativi să nu țină în ele aceste sentimente unice, ci să le împărtășească și cu ceilalți. 

Horoscop 2 decembrie 2022: Nativii care se vor umple de bani astăzi
Sursa: Social media

Nativii care se vor umple de bani

SCORPION 

Scorpionii nu vor avea o zi atât de bună. Ei se vor grăbi în luarea unor decizii, iar pe viitor vor regreta mult. Au nevoie de relaxare pentru a-și pune ordine în gânduri. 

SĂGETĂTOR 

Săgetătorii vor avea astăzi parte de o zi foarte bună și vor primi vești pe placul lor. Trebuie să profite maxim de această perioadă, fiindcă lucrurile sunt așezate, atât la locul de muncă, cât și în familie. 

CAPRICORN 

Marea iubire le bate la ușă acestor nativi. Unele persoane s-au săturat de singurătate și, în ciuda faptului că au suferit foarte mult în trecut din cauza dragostei, a venit momentul să cunoască persoane noi. Sfatul astrelor este însă să nu se grăbească, ci să ia lucrurile exact așa cum vin. 

VĂRSĂTOR 

Unele persoane născute în această zodie vor avea noroc mare la bani astăzi. Fie că este vorba despre o moștenire, despre un salariu consistent sau despre o datorie recuperată, cert este că vor primi o sumă foarte mare de bani. 

PEȘTI 

Nici Peștii nu se pot plânge astăzi. Aceștia își pot îndeplini orice dorință astăzi, au această putere, însă trebuie să își dorească din tot sufletul.  

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro